Bekijk nu uw favorieten.

2957 beoordelingen

4,3

2957 Reviews

Arkenbout

Beste Rhandy, Ik heb een paar weken geleden een bij Rhandy een Skoda Kodiaq gekocht. Nadat ik een proefritje had gemaakt zijn we snel tot een koopovereenkomst gekomen. Voordat ik tekende heb jij mij nog eerst wat alternatieven aangeboden, zodat ik de juiste keuze kon maken. De auto was snel gereed en werd hoogstpersoonlijk bij mij in Den Haag gebracht door Rhandy. Als ik één minpuntje op moet noemen, dan is het dat je NIET verteld hebt dat het een ingevoerde auto is. Ik vind dat dit eigenlijk wel had gemoeten.....Verder een keurig bedrijf! Ik zou er zeker andere mensen naartoe sturen en zelf in de toekomst weer terug keren. Succes Rhandy en ga zo door.

Kim

Vandaag hebben we onze nieuwe auto opgehaald. Alles was top geregeld! De auto zag er mooi uit en we gaan nu genieten.

Tjeerd

Na 3 jaar een VW Polo te hebben gereden was ik wel weer eens toe aan wat anders. Door zeer deskundig advies door Gerard Vos hebben we mijn wensen op een rijtje gezet. Hij heeft ruimschoots de tijd voor mij genomen en was zeer klantvriendelijk. Ik rijd nu een VW Tiguan en ben hier zeer blij mee. Dank je wel Gerard Vos, dit was een prima keuze.

Irene Breedveld

Eind december kwamen we voor het eerst bij dit mooie autobedrijf terecht om ons te oriënteren op een andere auto. Wij werden vriendelijk en behulpzaam geholpen door Rhandy Poelstra. Ook hebben we een proefrit gemaakt, maar tot een koop is het toen nog niet gekomen. Begin juni zijn we weer teruggegaan naar van der Heide en werden weer door Rhandy te woord gestaan en geadviseerd. We hebben uiteindelijk onze keuze gemaakt dankzij het geduld en meedenken van Rhandy. We zijn heel tevreden met onze nieuwe Skoda .

Otto

Via internet bij Autobedrijf Van der Heide B.v. terechtgekomen. Met Rhandy Poelstra een afspraak gemaakt om een Audi Q2 te bekijken. In Emmeloord heel goed ontvangen, Auto bekeken, inruilprijs vastgesteld en proefrit gemaakt. Zo snel ging het, zeker door toedoen van Rhandy : Zake deskundig en zeer behulpzaam. Aflevering een week later was perfect, goede uitleg bij aflevering en gedaan wat afgesproken was. Voor een volgende keer zou zeker weer zaken willen doen met Rhandy Poelstra.

Hilda Davina

Al een tijdje auto’s aan het kijken. Bij van der Heide werden we op 4 juni geholpen door Rhandy Poelstra , hij luisterde naar onze wensen en vandaag haalden we onze T-Roc. Afgelopen dagen goed contact over wat er nog bij auto moest ! Vandaag nam Rhandy alle tijd om uit te leggen hoe alles werkt. Fijn iemand die de tijd neemt en goed luistert , zeker voor ons als 70+ ers.

Raymond

Laat in de middag aangekomen vanuit Brabant om een auto te bekijken en een proefrit te doen. Uiteindelijk zeer tevreden en wilde graag tot koop overgaan. Behulpzame medewerker Rhandy heeft ons super snel geholpen om alle papieren in orde te maken voor sluitingstijd zodat we niet nogmaals een ritje vanuit Brabant hoefde te doen en met onze “nieuwe” auto naar huis konden rijden. Chapeau!

Charelle

Wij zijn erg goed geholpen door Nour-Dinne Hounchou. Hij heeft goed met ons mee gedach! Ik kan niets anders zeggen dan dat we erg goed geholpen zijn. Ook zijn we natuurlijk erg blij met onze nieuwe aankoop. En dat extra stukje service wat meneer Hounchou gegeven heeft maakt dat we zeer tevreden zijn.

Cees

Begin juni een VW Golf aangeschaft bij Van der Heide, prettig zaken gedaan met Rhandy. Een dag na het in ontvangst nemen bleek dat de Golf een software update nodig had, deze werd onmiddelijk uitgevoerd; de auto werd thuis opgehaald en dezelfde dag teruggebracht. Bedankt voor de uitstekende service!

Jan

Ik heb bij van der Heide mijn Caddy van bijna 3 jaar ingeruild voor een nieuwe. Randy Poelstra had een mooi inruil voorstel gedaan en daar ben ik op ingegaan. Ik ben al jaren een tevreden klant bij van der Heide en zij kwamen met het voorstel om eens te kijken naar een andere. En zoals ik gewend was is alles perfect verlopen en rijd ik nu weer in een mooie nieuwe Caddy. Bedankt voor de fijne en vlotte koop. Mvg Jan van den Ouweland