Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf Valkenburg BV

Planckstraat 4, 3902 HS VEENENDAAL

1153 beoordelingen

4,5

1153 Reviews

Berry

Vriendelijk, vakkundig, bondig, prettig, vertrouwen wekkend, kortom een prima ervaring.

N. van den Brink

Goed geholpen, zeker aanbevelen

Bettie

Wij komen al jaren bij autobedrijf Valkenburg, je word er altijd fijn geholpen, betrouwbaar en vakkundig!

Jessica

In februari een auto hier gekocht en mijn oude auto ingeruild. tot nu toe zeer tevreden. Heel prettig en netjes geholpen. Komt zeer betrouwbaar over!

Pia

Autobedrijf Valkenburg heeft mij geholpen met het aanschaffen van een andere auto. Ze hebben meegezocht, advies gegeven over de auto’s en uiteindelijk de verdere afhandeling verzorgd. Het is fijn om te weten dat ik zo kan vertrouwen op de personen waar dit autobedrijf van is en op de medewerkers die daar werkzaam zijn.

Ada Heimel

Op advies van andere klanten u site in de gaten gehouden. Tot op heden nog geen spijt gehad , geloof ook niet dat ik dat krijg . Tot op heden goede Toyota gekocht bjj U

Jarvin

Mijn eerste elektrische auto hier gekocht. Alle ruimte gekregen voor een uitgebreide proefrit om te bepalen of de auto aan mijn eisen kon voldoen. Met veel tevredenheid de auto gekocht. Het personeel is erg behulpzaam, meedenkend en ze nemen de tijd voor je. Ook na de aankoop blijven ze voor je klaar staan en word je snel geholpen. Ik ben erg tevreden.

Henk

Na bijna 10 jaar een Ford Focus gereden te hebben die we hebben gekocht bij Valkenburg en daar uitstekend is onderhouden, was het tijd voor een "nieuwe". Deze staat nu sinds 3 weken voor onze deur en is ook weer een fijne auto. Onze nieuwe auto blijft ook in onderhoud bij Valkenburg, ondanks dat we nu in Friesland wonen. We vertrouwen Valkenburg blind en gaan niet meer naar een ander autobedrijf. Kundige monteurs en uitstekende service!

Connie breunissen

Ze staan altijd voor je klaar, leen auto makkelijk te regelen.goede service Vriendelijk personeel

Randy

Goede duidelijke en vooral erg vriendelijke service en een fijne auto afgeleverd.