Autobedrijf Van Burken

Dorpsstraat 114, 3927 BG RENSWOUDE

Openingstijden

193 beoordelingen

4,5

193 Reviews

Edwin van Koutrik

Een fijne ervaring met een lekker bakie koffie

Kevin

Auto ingeruild, meer dan schappelijke prijs voor mijn “oude” auto ontvangen en met alle hulp, vrijheid en vertrouwen de nieuwe uitgezocht!

Gerard

Ook na aankoop goede service gekregen zonder gedoe.

Nicole

Na aankoop zonder garantie nog zeer klantvriendelijk wat betreft onverwachte reparatie.

C Sal

Goed aanvang gesprek. Luistert naar behoefte en heeft snel door de juiste vragen te stellen. Getuigd van vakmanschap. Is realistisch en transparant. Heeft adm goed op orde en denkt mee inde papierwinkel.

Brahim

Heb een auto gekocht en ben vriendelijk geholpen. Ik raad het iedereen aan om zijn auto hier te kopen. Betrouwbaar en betaalbaar. En niet te vergeten een gratis lekkere bakje koffie

Maaike

Neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Vriendelijk en behulpzaam. Is zelfs aan huis gekomen om te helpen met een storing Er blij mee

Gert Malestein

Na de garantie periode een lekke aandrijf hoes, deze werd zonder probleem vervangen zonder kosten, dat is service van de bovenste plank. Dit is een TOP bedrijf.

Jan

Wij hebben deze week een mooie Audi A1 opgehaald. We kregen er 4 nieuwe banden een grote beurt en 6 maanden onbeperkte garantie bij, We mochten ‘s avonds een proefrit maken en de auto ook ‘s avonds de auto ophalen wat voor ons wel erg prettig was. Nononsens bedrijf die z’n afspraken nakomt.

Gert Malestein

Vriendelijk en geen rare praatjes, geeft goede prijs voor inruil en houd woord met afspraken en garantie. De volgende wagen gaat zeker bij hem gekocht worden.