Bekijk nu uw favorieten.

223 beoordelingen

4,5

223 Reviews

Wim van Driel

Heb dinsdag 8-9 mijn tweede Mazda CX 5 opgehaald bij jullie. Zoals ik bij de vorige gewend was keurig en netjes geholpen zonder poespas en woord is woord. Je kan rustig rond kijken zonder opdringerige verhalen.

Rob en Petra

Voor de derde keer auto gekocht bij Dennis eigenaar van autobedrijf Van Dijk. Na 2x qashqai gekocht te hebben bij Van Dijk en met veel plezier ermee gereden zonder problemen, vandaag onze Mazda CX5 opgehaald bij Dennis. Weer goed geholpen Edwin heeft alles van de auto uitgelegd helemaal top! Voor ons blijft dit autobedrijf één waar we terug blijven komen. Omdat prijs kwaliteit verhouding hoog is.

Harrie Veldkamp

Gisteren mijn tweede auto hier gekocht. Na een Nissan Qashqai (nog gekocht in het vorige pand) nu een Mazda cx5 automaat. Bij binnenkomst geen gelikte praatjes maar gewoon belangstelling over wat je zoekt. Na wat informatie loopt men gewoon weg zodat je kan kennismaken met de auto's die er staan. Een proefrit is geen probleem. En ja, dan ben je gelijk verkocht. Er staan alleen maar jonge goede auto's met weinig op de teller dus het is zeer moeilijk om zonder een gekochte auto weg te lopen. Mijn derde auto koop ik natuurlijk bij autobedrijf van Dijk!!!

George

Je kan er op je gemak auto’s bekijken zonder een opdringende autoverkoper ze geven goede uitleg is eerlijk over de auto’s die hij massaal heeft staan zeker een aanrAder voor de Mazda rijder wij zijn erg blij met de aanschaf van onze cx5 en we zullen zeker over een paar jaar terugkomen fam Hendrikx uit Etten Leur

michel houterman

gisteren 22 augustus onze 3e mazda cx3 bij autobedrijf van Dijk gehaald . Weer in een fijne ongedwongen sfeer met Dennis en zijn vader onderhandeld over de inruil van onze eigen cx3 . We waren er zoals de vorige keren weer snel uit en allebei tevreden . In de toekomst zullen we er zeker weer terugkeren. van Dijk is een aanrader.

Familie Sol

Onze eerste indruk bij binnenkomst was een zeer nette garage en een gastvrije ontvangst door de eigenaren. De manier van zaken doen is heel helder en woord is woord. Men neemt alle tijd om je te woord te staan en geven zeer goede informatie zonder zich op te dringen. We konden in alle rust de auto die wij op het oog hadden goed bekijken. Na een proefrit waren we dan ook verkocht en rijden nu al een week met heel veel plezier in de nieuwe auto. Wij raden deze garage dan ook aan binnen onze vrienden/kennissen kring.

Nico

Met het autobedrijf Van Dijk is het prettig zaken doen in een ongedwongen sfeer. Waarbij de stelregel "Afspraak is afspraak" volledig wordt nagekomen. Een aanrader!

Sabine van Krochten

Goede service en klantvriendelijk

rene comen

Wederom (MN 3E) zeer professioneel , vriendelijk en met no nonsense mentaliteit geadviseerd en geholpen door Dennis ,Ed en Erwin . Ze geven je de goede tips over de do en don't s , zonder te pushen .Goede prijs voor mn inruilauto .Dus voor mij zeer zeker een aanrader ,ook mijn volgende Mazda occassion wordt er 1 uit de van Dijk en zoon stal /garage .Nogmaals bedankt voor de fijne service en adviezen en ik kom volgende maand een bakkie drinken in jullie nieuwe pand . Alvast heel veel succes met de verbouwing , verhuizing en handel in het nieuwe pand . Fijne kerstdagen en een gezond en succesvol 2020in jullie nieuwe pand .

Jan en Agnes

Leuk geholpen en absoluut niet opdringerig. Afgelopen vrijdag onze Mazda CX5 opgehaald. Gaan zeker voor een volgende auto terug naar deze garage.