Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

James Wattstraat 21, 8912 AS LEEUWARDEN

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. , Saab-dealer én specialist in Volvo. Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden is Zweedse autospecialist. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Volvo, maar ook voor occasions in alle prijsklassen van de merken Saab of Volvo. Doorlopend zijn er +/- 50 occasions in voorraad. Wij investeren continu in zowel de kennis van onze medewerkers als in apparatuur. Moderne uitleesapparatuur helpt ons bij een grondige analyse van uw auto. Zodoende zijn we in staat efficiënt problemen op te lossen. Sinds 1962 is Wassenaar Saab-dealer voor noordelijk Friesland. Het Zweedse merk zit in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Dienstverlening zien wij als een investering. Gezien de hoge waardering van onze klanten slagen we daar in. Graag tot ziens! Team Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V

Reviews

Jos Klute

Al vanaf het begin ben ik bijzonder tevreden over de totale organisatie van Autobedrijf Wassenaar.

13.07.2020

Jeroen

Heel erg fijn autobedrijf met liefde voor het merk Saab. Alles gebeurt in overleg, en dat is erg plezierig. Zeker als het gaat om het op de weg houden van een oldtimer is communicatie erg belangrijk. En bij Wassenaar doen ze dit voortreffelijk. Daarboven hebben ze goede monteurs met verstand van zaken.

12.07.2020

Annet

Wij zijn al vele jaren klant bij Garage Wassenaar. In al die jaren geweldige service. Ze zijn allemaal zeer attent en aardig en ze leveren kwaliteit. Ook de monteurs zijn uitstekend.

05.07.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Afdeling verkoop

James Wattstraat 21
8912 AS LEEUWARDEN
www.autobedrijfwassenaar.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie