Bekijk nu uw favorieten.

75 beoordelingen

4,5

46 Reviews

Han

Altijd een goede service en een heldere uitleg over de werkzaamheden die gedaan zijn

Guus

Toen onze oudste dochter naar een occassion op zoek was kwamen we bij Jaco Westerman terecht. Aangezien ik zelf in de automotive werkzaam ben kijk ik natuurlijk met een andere blik in zo\'n bedrijf als de gemiddelde leek. Ik had dan ook snel in de gaten dat hier een no-nonsens mentaliteit heerst; geen grote woorden maar gewoon doen waar de klant voor vraagt. Gevolg was dan ook dat de aanschaf van een Mazda 2 een eenvoudige keuze was. Later werd ook onze tweede dochter eigenaresse van een Mazda 2 en beiden rijden er heel tevreden mee rond. Toen we zelf aan een nieuwe occassion toe waren was de gang naar Beringe eigenlijk al vanzelfsprekend en zijn ook wij in het bezit van een Mazda, een 3 die tot volle tevredenheid functioneert. Complimenten aan dit bedrijf!

Annie

Perfecte service, staan altijd direct voor je klaar. Top prijs kwaliteit verhouding. Heel andere tarieven dan bij de dealer :)

Mariëlle

Hele goede service en zeer vriendelijke medewerkers.

Bart

Prettig en deskundig advies. Denken met je mee en betaalbaar.

Peter

Klantvriendelijk en professioneel

Oscar

Laten er altijd alle beurten en apk’s uitvoeren. Zeer tevreden over de manier van werken en behandelen van evt. mankementen.

Frans

Garage Westerman is geen bedrijf van ik wist het niet. Aandacht, inzet - behulpzaamheid -, en service staan daarvoor mij al zeer lange tijd hoog in het vaandel !

Guido

de service is super! Ze denken met je mee en zijn snel met de reparaties/beurten

Anoniem

Altijd goed geholpen goede service en vriendelijke personeel