Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf Zieleman

Burg. Backxlaan 206, 7711 AL NIEUWLEUSEN

Openingstijden

1574 beoordelingen

4,3

1574 Reviews

wim van der linden

Prettig contact en vlot geholpen.

Myrea

Telefonisch netjes te woord gestaan Vriendelijke ontvangst Klantvriendelijk; alle tijd voor uitleg en beantwoorden van mijn vragen Afspraken worden nagekomen; auto stond klaar voor levering Snelle (administratief) afhandeling Jammer, geen marge in de prijs Wel 3 maanden garantie op de meeneemprijs Kom zeker terug als jullie de ander auto die ik wil, binnen krijgen!

Cor Panhuis

We hebben twee maal een proefrit gemaakt en daarna kregen we voldoende informatie. Klantvriendelijkheid staat hoog in jullie vaandel. Telefonisch zijn we een aantal maal goed geïnformeerd. Wij hadden/hebben een goed gevoel bij garage Zieleman. n.b. De aanhef in de mail vind ik wat knullig. mevrouw c.q. meneer ervoor klinkt wat vriendelijker. Je stuurt een mail naar een klant.

Peter Janssens

Zieleman heeft een goede service naar zijn klanten toe. Ze zijn bereid te kijken naar oplossingen als dit nodig moet zijn. De eigenaren en personeel zijn erg vriendelijk.

Noordmann

Snelle afhandeling en goed geholpen

Willem

Eerste indruk van het bedrijf is positief de auto die ik heb gekocht moet nog worden afgeleverd ik hoop dat het goed verzorgd is zoals afgesproken ,daarna kan ik een beter oordeel geven maar uw bedrijf heeft zeker een levendige indruk achtergelaten tot snel groeten Willem.

G.M. ter Denge

Persoonlijk vriendelijk prima

Chris

Prima

Gerrit

Uiterst vriendelijk, maar gelukkig ook afspraak is afspraak. Auto keurig op tijd geleverd, bij onzekerheid (airco goed gevuld) wordt het direct geregeld. Dat geeft vertrouwen.

Charlotte

Gisteren een tweedehands Mazda 2 aangeschaft. Vond het heel prettig hoe we zijn geholpen, het was wel wat druk dus moesten we af en toe wachten maar dat vond ik zelf niet erg. Er word niet over je schouder meegekeken en het voelde ook helemaal niet alsof de auto werd aangesmeerd. Het blijft een tweedehands auto dus uiteraard heeft de auto wat gebruikssporen. De prijs was heel netjes en ik heb ook nog een mooi bedrag voor mijn eigen auto gekregen om in te ruilen. Aangezien het voor ons 1,5 uur rijden was heb ik de auto zo meegenomen voor de meeneemprijs dus over het extra afleverpakket kan ik niets zeggen. Er zit wel nog 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak. Ben er voor nu heel blij mee en ik ben heel fijn geholpen! Ik zou hier zeker nog een keer terugkomen.