Autobedrijf Zieleman

Burg. Backxlaan 206, 7711 AL NIEUWLEUSEN

Openingstijden

1791 beoordelingen

4,3

1791 Reviews

Debora

Goede service

Aram

Snelle en vlotte reparatie van het wiellager Vakkundig personeel

Annita Schipper

afspraak gemaakt, maar moest wel wachten

Stefan

Zelf achter een koopovereenkomst aan moeten mailen. Bij ophalen auto , wel geholpen maar niet het gevoel gehad dat het goed was.

Natalia

Goed autobedrijf waar service voorop staat.

Martin

Een bedrijf met allemaal vriendelijke medewerkers die behulpzaam en oplossingsgericht werken.

Werner

Ook deze keer weer goed geholpen. Uitleg wat er kapot was dmv een filmpje, een helder reparatievoorstel en de mogelijkheid te kiezen voor goedkopere onderdelen waardoor de reparatiekosten flink goedkoper uitvielen.

alex.v.haperen

bij mijn inkopen op een auto is altijd correct veel lachen dat geeft mij een vertrouwen bij auto zieleman keurig in aflevering.....en nog wat...vooral gr.aan mark. top verkoper mvrgr.alex.v.haperen.

Marco

Deze keer goed,vorige keer wat minder toen was de auto te vroeg afgeleverd, nog met deuken en een storing die ik zelf maar met de merk dealer en resyler moest oplossen.. Nu een prachtige auto die goed afgeleverd is en met het contact zoals ik gewend was van Zieleman. Vanzelfsprekend blijf ik klant

Luc

Er waren een paar technische dingetjes aan de auto, dus heb ik gevraagd of ik de auto mocht terugbrengen. ‘Geen probleem’ zei de directie. ‘Maar normaal hebben we eigenlijk de regeling van inruilen voor een andere auto uit de voorraad.”. Maar u woont in A’dam. Ik ga iets dichter bij huis naar een autootje zoeken, is het niet zo ver rijden. Netjes, goed en professioneel opgelost! Bedankt.