Bekijk nu uw favorieten.

190 beoordelingen

4,6

190 Reviews

Gerben

Binnen 30 minuten na mijn reactie op de advertentie werd er contact met me opgenomen en de volgende middag kon ik komen kijken. Ik kreeg niet veel meer voor mijn oude auto maar vond het een eerlijk bod. Bij het ophalen van de auto werd ik vriendelijk geholpen nadat ik niet de juiste documenten meehad. Kort gezegd, een aanrader!

Han van der Steen

Wij hebben een Mini Cabrio uit 2010 aangeschaft bij Arno van autobetaalbaar.nl Wij voelden ons daar meteen thuis. Een gezellig praatje maar zeker geen snelle verkoop babbelaar is Arno zeker. De persoonlijke benadering beviel ons wel. De Mini is afgeleverd volgens afspraak met een nieuwe APK en grote beurt. Onze indrukken zijn zeer positief en willen de Mini daar ook voor onderhoud gaan aanbieden.

Jimi

Mijn ervaring met Autobetaalbaar is zeer positief. Ik word altijd vriendelijk geholpen en werkzaamheden aan de auto worden snel en vakkundig verricht. Een aanrader!

Maarten

Wij hadden vanaf binnenkomst al meteen een goed gevoel. Open en eerlijke mensen, wij hadden zelf een monteur meegenomen toen we kwamen kijken en mochten ter plekke de auto op de brug zetten! Waar maak je dat nog mee? Prijs voor onze inruil auto was ook conform de waarde. Al met al een goede ervaring!

Anne

Een fijne een goede zaak met hart voor de klant. Zowel in de koop van onze nieuwe auto en inruilen fantastisch en meedenkend geholpen.

Tess

Met veel vertrouwen heb ik mijn eerste auto hier gekocht. Met Arno hebben we een erg fijn gesprek gehad. Eerlijk, deskundig advies met een persoonlijke touch.

Ruben en Davina

Voor een stel twintigers die samenwonen is niet alles mogelijk. Maar een eerste auto maakte Autobetaalbaar zeker waar.

M. van Nunen

Open, helder, zeer positieve ervaring.

Freek

Als broer en zus samen een auto vergt wat overleg. We keken naar ons wensenlijstje en onze prioriteit lag duidelijk bij zekerheid. Een auto die je deelt moet kwalitatief goed in elkaar zitten. Met ons budget en onze wensen kwamen we uit bij een hatchback occasion. We gingen we langs bij verschillende snelle jongens en dealers die ons de wereld beloofden met een auto die rammelde. Uiteindelijk kwamen we via via terecht bij Arno en zijn zoon Luke van Autobetaalbaar. Met een ruim aanbod en zijn garantie op zekerheid wisten we bijna gelijk dat we hier onze aankoop wilde doen. Na verschillende modellen te hebben gereden kwamen we uit op een Kia Picanto uit 2013 met weinig km's op tellers. Wij wonen allebei in Amsterdam en omdat het lastig bleek om tegelijkertijd de auto te testen mocht ik de auto zelfs meenemen naar Amsterdam om daar even rond te rijden met m'n zus. Super service! Toen Arno ons belde dat hij bij deze auto verborgen gebreken bleek te hebben,(wat hij dus zelf aan ons vertelde, als leek hadden wij dit niet ontdekt), bleek hij al een plan te hebben. Een identieke en zelfs betere variant van dezelfde Kia Picanto stond al klaar. In de overbruggingsperiode mochten wij gebruik maken van een leenauto. Wederom super service! De koop van een occasion brengt altijd onzekerheid met zich mee. Een bedrijf als Autobetaalbaar van Arno en Luke zorgen er in ieder geval voor dat er garantie is en dat er mee wordt gedacht met klant. Autobetaalbaar een aanrader voor een zekere koop!

Inass

Al bij onze eerste afspraak is het meteen goed bevallen. Het voelt betrouwbaar, service is top, klantvriendelijk, erg behulpzaam en kan maar doorgaan. Ik ben erg blij met mijn stoere Kia picanto! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!! Bedankt voor alles Arno en je geweldige team!!