Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobetaalbaar.nl

Jan Kriegestraat 10, 3443 TJ WOERDEN

Openingstijden

230 beoordelingen

4,7

230 Reviews

Ronald Kruiger

5 jaar geleden hadden wij een nieuwe auto nodig, na wat zoekwerk vonden we een goed exemplaar via autobetaalbaar.nl. Alhoewel de auto iets boven ons budget lag was er ruimte om tot een mooi midden te komen over de prijs. Nu 5 jaar later zijn wij nog steeds blij met onze aankoop. De auto is zeer betrouwbaar gebleken en doet het nog steeds prima. Goed zaken doen met deze verkoper, we kunnen hem zeer aanbevelen.

Lineke

Een fantastisch bedrijf die de tijd neemt voor de klant, en zeer vriendelijk en mee denkend zijn. Een aanrader voor iedereen die een auto zoekt.

Lizet

Op zoek gaan naar een tweedehands auto is niet mijn hobby, maar mijn ervaring bij Autobetaalbaar.nl maakt het toch een leuke beleving! Nadat ik een leuke auto had gezien op de site, kon ik direct de weg op voor een proefrit. Het was super fijn te merken dat er geen 'haast' was met de verkoop, maar dat er alle tijd en aandacht was voor of de auto passend zou zijn. Ik kon dan ook met vol vertrouwen de keuze maken de auto te kopen. Toen de auto helemaal rij-klaar gemaakt was, werd er zelfs nog met me meegedacht over het verzekeren. Echt een super service en fijn contact!

francesco

Autobetaalbar bought for me exactly the Lexus that I'm looking for, in a very short time and they arrange all the documents and insurance fro me and this is amazing due the tough time of the auto market right now. They are very professional, assertive and focus on customer needs, for an expat in NL Autobetaalbar is the ideal one stop shop for all expat Car Lovers!

Megan

We hebben een Skoda fabia gekocht bij Luke en zijn erg blij met onze nieuwe wagen. Het was een hele goede ervaring. Ze denken mee, luisteren naar je behoeftes, zijn open over de keuzes en wat ze wel en niet kunnen doen. Het fijnste vond ik dat er geen verborgen kosten waren. What you see is what you get. Ze willen je op pad sturen met de best mogelijke auto en dat geeft veel vertrouwen. Het blijft een grote uitgave, maar bij hun weet je dat het geen weggegooid geld is. Ik kan ze aan iedereen aanraden, want ze zetten de klant op 1.

Arne

We hebben een hele fijne auto gevonden bij autobetaalbaar.nl Ik heb weinig verstand van auto's, dus ik vind het kopen van een tweedehands auto een beetje spannend. Hoe weet ik of de auto was in goede staat is, en me geen oor wordt aangenaaid? Gelukkig waren de verkopers vriendelijk en open. Ik had het idee dat ze eerlijk zijn en dat ze oprecht willen helpen als er toch iets mis blijkt te zijn met de auto. Volgens mij hebben we een eerlijke prijs betaald, zonder te hoeven onderhandelen of vage kortingen te krijgen. De auto is goed nagekeken, en tot nu toe nog geen problemen mee gehad. We zijn erg tevreden!

Nicky

Mijn eerste autootje gekocht bij Autobetaalbaar. Vond ik vrij spannend, maar met de expertise en no-nonsense houding van de mannen bij dit bedrijf is het zo in een flits gelukt. De koop en oplevering ging rete-snel. Veel tips gekregen ook over onderhoud en kon alle vragen stellen die ik had. Toen mijn achterlicht stuk ging in de eerste week kon ik meteen terugkomen voor reparatie. Echt fijn. Would recommend!

Niels

Kwam hier om mijn eerste auto te kopen. Na een test rit gehad te hebben, de min puntjes van de auto besproken en er werd beloofd deze te verhelpen! Nu 2 weken en een apk en beurt verder en nog steeds tevreden met het bedrijf en mijn aankoop. De mensen die er werken zijn geen pushende autodealers die een sale proberen te maken. Ze zijn erg vriendelijk en duidelijk.

Tess

Goed geholpen en goede uitleg gehad! Ontzettend blij met mijn auto ;)

Rosette

Hele fijne garage, je voelt je erg welkom. Je wordt super goed begeleid en alles is mogelijk ;) Zeker een garage om even binnen te lopen