Bekijk nu uw favorieten.

1024 beoordelingen

4,3

1024 Reviews

A.C.

Aardige mensen en erg gemoedelijk. Echt klantvriendelijk!! Wij zouden er zo weer heen gaan!

I.

Prettige garage en medewerkers.

A.

Bij de aankoop van mijn nieuwe auto is er een hele nette offerte gemaakt. Daarna een proefrit gemaakt wat uitstekend werd begeleid. Ik heb ruim de tijd gekregen om een beslissing te nemen tot aankoop van de auto. De verdere afhandeling is op een professionele en fijne manier afgehandeld. Een aanrader.

L.J.B.M.

Uitermate plezierig verlopen onderhandeling.

Cor

Correct, vriendelijk, betrokken en een uitstekende service. Kortom zoals gebruikelijk en zoals het hoort

�Steef

Goed en net autobedrijf met beleefde en meedenkende verkopers.Bij aankomst direkt koffie of thee aangeboden en beleefd te woord te staan.Wij zijn erg tevreden over de Mazda.Alleen jammer dat de auto niet goed gepoetst was.Waarschijnlijk alleen door de wasstraat gereden.

M.C.

Fijne,klantvriendelijke ontvangst,geen moeite teveel,dit is zoals het hoort te zijn !!! Goede auto afgeleverd,zoals afgesproken ! Mijn dank,voor deze fijne Forester !!!!!

Esme

Fijne garage met goede service en vriendelijk personeel

Ronald

Bij het zien van een daihatshu cuore op de site heb ik direct contact gezocht met de dealer. De auto was net binnen en kon niet direct proefrit maken. Afspraak gemaakt voor een proefrit. I.v.m. corona wou ik niet met het hele gezin komen dus verzet naar vrijdag (vrij voor genomen). Werd ik vrijdag ochtend gebeld auto is al verkocht. (waarom niet eerst zeggen tegen de kopende partij er is al iemand eerst die komt vanmiddag als die niet koopt is de auto voor u) Dit vind ik zo klant onvriendelijk terwijl ik in het verleden altijd prima geholpen werd. Jammer dat het tegenwoordig zo gaat, bij mij leeft er ook een soort van sympathiek naar je klant toe.

J.

Heel goed, vriendelijk en behulpzaam.