Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autohuis Limburg

Autohuis Limburg

Rijksweg Zuid 90-100, 6134 AD SITTARD

Openingstijden

Over ons

AutoHuisLimburg is een autobedrijf gebaseerd op een vernieuwend concept. Wij zijn specialist in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige tweedehands auto's. AutoHuisLimburg hanteert bovendien zeer scherpe prijzen door te besparen op traditionele overhead kosten. Deze lage kosten merkt u direct in de scherpe aankoopprijzen, maar wel met de hoogste service en kwaliteit.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Max

Nog niet eerder heb ik in de automotive een ondernemer gesproken die een klant zo vertrouwd en fair behandeld. Genoeg reden dus om ongevraagd een review achter te laten! Gave bolides in voorraad, die daadwerkelijk uitstralen niet zomaar ingeruild/gekocht, maar écht geselecteerd te zijn.

22.05.2020

Menno

Ruim 190 km gereden om een Opel Insignia te bekijken bij AutoHuis Limburg. Mooie auto met een goed verhaal erbij, dat sprak mij aan. Ontvangst was hartelijk ondanks Wouter even druk was met verschillende mensen. Auto was precies zoals verwacht, prijs was goed, Wouter nam daarna alle tijd en gaf een goeie inruil prijs voor mijn Toyota. Beslissing was dus snel genomen en ik kon hem meteen meenemen. Een tweedehands auto kopen is toch altijd een beetje spannend, zeker als je er niet zo veel verstand van hebt. Een auto kopen bij AutoHuis Limburg is dan een goeie keuze. Wouter is een fijn en gepassioneerde persoon die meedenkt en eerlijk en oprecht overkomt. Het is een “eindje weg”, maar als ik weer een auto nodig heb, zal ik zeker eerst even op de website kijken wat AutoHuis Limburg heeft staan.

17.02.2020

Saskia

Klantvriendelijk en betrouwbaar! Een echte aanrader!

10.02.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Inkoop

Contact

Autohuis Limburg

Wouter Gerardu

Rijksweg Zuid 90-100
6134 AD SITTARD
www.autohuislimburg.nl/
Openingstijden

Showroom

Ma – Za
09:0018:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie