title
title

Autohuis Spijkenisse

144 beoordelingen

Stevinweg 2, 3208 KM SPIJKENISSE

Openingstijden

Over ons

Welkom op de website van Autohuis Spijkenisse! Autohuis Spijkenisse is een middelgroot Bovag bedrijf. Ons succes wordt mede bepaald door onze toegewijde en vakkundige medewerkers. Wij zijn gevestigd in een modern pand wat in 1998 nieuw gebouwd is aan de autoboulevard van Spijkenisse. Vanuit dit pand bieden wij onze klanten een ruim aanbod van dealer occasions aan. Tevens hebben wij een zeer moderne werkplaats waar iedereen voor onderhoud en reparatie welkom is. Ons bedrijf heeft een open en persoonlijke sfeer. Autohuis Spijkenisse wilt u zo goed mogelijk op weg helpen én houden. Wij weten hoe belangrijk uw auto voor u is. Wij laten niets aan het toeval over om u zoveel mogelijk rijplezier te garanderen. Dit zijn de zekerheden waarmee elke dealer occasion wordt afgeleverd: Altijd zeer scherpe aanschafprijs. Garantie op uw aankoop of reparatie. Kilometergarantiecertificaat van De Nationale Autopas. Gratis vervangend vervoer bij garantie werkzaamheden. Volledige onderhoudsbeurt volgens schema van fabrikant Nieuwe APK & veiligheidskeuring. Controle & onderhoud van airconditioning.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

B

Via de website een afspraak gepland om 08:00 voor een bandenwissel + opslag. Blijkt dat de garage pas om 08:30 open gaat en er is geen mogelijkheid tot opslag voor de banden. Nogal slordig dat de afspraak applicatie niet overeen komt met de diensten die daadwerkelijk aan worden geboden en dat het mogelijk is om afspraken te maken op een tijdstip waarbij de garage nog niet open is. Dit zorgde voor zowel verwarring bij mij als klant als bij het personeel. Verder ben ik wel te spreken over het personeel hoe ze met de situatie omgingen.

Theo

Wij hebben hier onze volvo c30 gekocht. We werden goed geholpen. De aflevering van de auto was ook goed.

Annette Van Beelen

Ik heb ruimschoots samen met de verkoper van Autohuis Spijkenisse overlegd over welke auto voor mij het beste zou zijn. Dit heeft tot een afgewogen keuze geresulteerd, waar ik blij mee ben. Dankjewel!

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderdelen verkoop
Werkplaats

Contact

Autohuis Spijkenisse

- -

Openingstijden

werkplaats

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

showroom

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0019:00Uur
Vr
09:0018:00Uur
Za
10:0017:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder