Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Automakelaar aan Huis

Nijverheidsweg 17, 3641 RP MIJDRECHT

Openingstijden

166 beoordelingen

4,7

166 Reviews

Douwe

Heb op 27 jan 2022 tweedehands Seat Leon bij Tom gekocht. Bewust gewacht tot ruim drie maanden later om vast te stellen of de auto inderdaad ok is (geen verborgen gebreken, etc.). Tot dusver bevalt auto uitstekend. Ha, dit ligt uiteraard niet alleen aan Tom, maar tezamen met zijn compagnon heeft hij mij open en eerlijk en zonder te 'pushen' geholpen bij aankoopbesluit. Aan mijn internetlijstjes 'waar op te letten bij aankoop 2e hands auto' voegde hij bij het bekijken van de Seat nog aantal aspecten toe. Ook eerlijke info over wanneer bijv. de distributieriem aan de beurt is + kostenindicatie, etc. Prijs-kwaliteitsverhouding ook prima. Zijn locatie oogt wellicht minder 'glossy', maar dat maakte het voor mij juist 'down to earth' en eerlijker. Dank Tom, je zet een prachtige standaard neer voor hoe het ook kan bij het helpen (aan)kopen van een auto. Douwe

Erica

Mijn auto 5 weken geleden aangeboden. Goede duidelijke afspraken gemaakt. Na 5 weken was hij verkocht. Op de dag van verkoop is het geld overgemaakt, vrijwaringsbewijs enz ontvangen. Heel fijn. We gaan zeker nogmaals gebruik maken van Tom en zijn medewerkers. Dank. Erica

Marco

Enkele weken geleden een auto bij de automakelaar aan huis gekocht. Van te voren gebeld met Tom en werd geïnteresseerd en vriendelijk geholpen. 2 dagen later langs geweest voor een proefrit, de auto was precies zoals Tom hem beschreven had en werden zeer vriendelijk en professioneel ter woord gestaan. Na een korte gesprek de auto gekocht en van begin tot eind hebben Tom en zijn collega alles tot in de puntjes geregeld. Zeker een aanrader de automakelaar aan huis en kom zeker nog een keer terug bij ze!

Driss

Dit bedrijf regelde de verkoop. Dit hebben ze uitstekend gedaan. Van te voren duidelijke afspraken gemaakt en die zijn ze nagekomen. Auto verkocht en je hebt je geld gelijk dezelfde dag op je rekening. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Matthijs van Ee

Ik wilde mijn auto verkopen en heb dit zelf geprobeerd via Marktplaats. Na 2 maanden en talloze onzin-biedingen heb ik contact opgenomen met Automakelaar aan Huis (Tom). Tot mijn verbazing had hij na 3 dagen al een geïnteresseerde. Die geïnteresseerde heeft de auto gekocht waardoor de auto binnen een week was verkocht! Ook nog eens voor een hoger bedrag dan ik zelf via Marktplaats had kunnen realiseren. Hierbij trek ik de kosten voor de bemiddeling er nog vanaf. Samengevat: - Snelle verkoop; - Goede prijs; - Geen 'gedoe' met kopers; - Prettige communicatie (met Tom). Achteraf had ik 'm veel eerder bij Tom moeten aanbieden!

Isabel de Wit

Kevin heeft ons ontzettend goed geholpen met het aanschaffen van een nieuwe auto. Alles werd duidelijk uitgelegd en je krijgt een nette prijs voor je inruil auto. Ik zou hier zeker nog een keer heen gaan.

Marjolein

Duidelijk, goede communicatie en uiteindelijk snel geregeld. Erg blij mee.

Pio Betker

Wij hebben inmiddels twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Automakelaar aan Huis. Twee keer perfect geholpen, ons dank daarvoor. Wij kunnen Tom van Automakelaar aan huis iedereen aanbevelen. Zijn dienstverlening is transparant, correct en betrouwbaar. Volgende auto gaan wij wederom via Tom verkopen. Nogmaals bedankt voor de perfecte afhandeling.

René

Prettig ontvangen door beide heren. Gemoedelijke sfeer. Auto was zoals omschreven en de richtprijs die was afgesproken voor inruil werd gehanteerd. Deal was dus snel gesloten. Klein, en dus overkomelijk minpuntje… de auto die ik gekocht heb had wel een goede interieur reiniging mogen hebben. Verder dus dik tevreden

Dennis

Mijn vw Passat cc via Tom te koop aangeboden, de auto heeft er ongeveer 5 weken gestaan toen was die al verkocht. Tom heeft er een juist prijs voor weten te krijgen. Alles netjes verlopen, vrijwaring en geld direct ontvangen. Nogmaals bedankt Tom!