Bekijk nu uw favorieten. watchlist.goto-optimizely watchlist.mywatchlist-optimizely
Foto Automobielbedrijf Tinholt B.V.

Automobielbedrijf Tinholt B.V.

Klompenmakerstraat 43, 1991 JJ VELSERBROEK

Openingstijden

Over ons

Geschiedenis Op 7 januari 1989 zijn wij op kleine schaal begonnen aan de Zeilmakerstraat in Velserbroek. Op deze locatie groeiden wij al snel uit tot de hoofddealer van Mitsubishi regio Haarlem, Velsen en omgeving. In januari 1997 zijn wij verhuist naar het voor u bekende pand aan de Klompenmakerstraat in Velserbroek. In april 2003 verkregen wij het dealerschap van KIA. In oktober 2004 werd het merk Hyundai toegevoegd. Voor dit merk werd een geheel nieuw pand naast het bestaande gerealiseerd. Beide panden zijn door een loopbrug verbonden. Begin februari 2014 zijn wij gestopt met het dealerschap van Hyundai en richten wij ons volledig op KIA en Mitsubishi. Onze Bedrijfsvisie Als Tinholt Automobielbedrijf hebben wij de stelregel “behandel een klant zoals je zelf ook behandeld zou willen worden”. Dit is de bedrijfsfilosofie die wij en onze medewerkers hanteren. Wij streven ernaar om helder en open met onze klanten om te gaan en daarbij de service te verlenen die men van ons mag verwachten. Waar mogelijk proberen wij u te verrassen met een stapje meer. In deze veeleisende en drukke tijd proberen wij een stukje rust te creëren. Door goede informatie en uitstekende specialisten in ons team begeleiden wij onze klant van aankoop tot probleemloos onderhoud.

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Theo

onvoldoende service in onderhoud. Ondanks ik een leaseauto rijdt, wordt na een recente onderhoudsbeurt met geen tekortkomingen 1,5 maand later de APK afgekeurd. Doordat volgends garage geen contact mogelijk was met leasemaatschappij zijn de werkzaamheden niet uitgevoerd, met gevolg ik tijdelijk geen gebruik kan maken van mijn auto.

19.12.2017

Peter

Sinds ik mitsubishi rijdt vanaf 2009 ben ik klant bij de bedrijf. Mijn Colt czt daar voor onderhoud gebracht op aanraden van een vriend en het is inderdaad een prima garagebedrijf. Ze zijn niet de goedkoopste maar ik betaal liever wat meer dan dat er een beunhaas aan mijn auto staat te sleutelen. Toen mijn stuurbekrachtiging defect raakte heeft de auto een week op de brug gestaan en er werd goed meegedacht om de kosten laag te houden van de inmiddels 9 jaar oude auto! Mijn huidige auto colt ralliart ook daar in onderhoud.Na een pechgeval op vrijdag wat de schuld was van mitsubishidealer waar ik de auto gekocht had in Utrecht was de auto de volgende dag dus zaterdag gerepareerd. Das pas service!!! De oorzaak bleek een slecht uitgevoerde aandrijf ashoes reparatie wat duidelijk op de foto s te zien was.

12.01.2017

Wiard en Inge

Wij komen al jaren bij Tinholt. Ik heb de beste ervaring met Kia dealer\'s in het algemeen, maar Tinholt is de meest klant vriendelijke dealer is ik heb meegemaakt.

15.03.2016

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Automobielbedrijf Tinholt B.V.

Afdeling Verkoop

Klompenmakerstraat 43
1991 JJ VELSERBROEK
www.tinholt.nl

Openingstijden

Showroom

Ma
08:0018:00Uur
Di
08:0018:00Uur
Wo
08:0018:00Uur
Do
08:0021:00Uur
Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie