Bekijk nu uw favorieten. watchlist.goto-optimizely watchlist.mywatchlist-optimizely
Foto Autopolar B.V.

Autopolar B.V.

De Scheper 321, 5688 HP OIRSCHOT

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Ben

Ik had grote en vele problemen met mijn citroen C4 Picasso. Van diverse garages kreeg ik een verkeerde diagnose te horen. Van de ANWB wegenwacht werd ik naar o.a. Autopolar verwezen. Ik werd snel en uiterst deskundig geholpen. De diagnose werd in mijn bijzijn met de computer vastgesteld. De reparatie werd snel en naar volle tevredenheid van mij uitgevoerd. De prijs. Elders had men mij een hoger bedrag voorgesteld. Deze garage verdiend een 10 met een gouden griffel.

18.01.2019

Caspar

Van de week een prachtige XC90 gekocht met de kop er af. Net door Autopolar geïmporteerd uit Zweden. Alle afspraken zij tip-top nagekomen. Vooraf goede afspraken kunnen maken over garantie. Bij de aflevering was werkelijk aan alles gedacht. Prachtig bedrijf!

22.09.2018

Boudewijn

Een jaar geleden Volvo V60 Hybride gekocht. Helaas geen geluk met de auto. 5e airco pomp zit erin. Fabrieks probleem kan Polar ook niets aan doen. Maar samen met Hein tot een goeie deal kunnen komen. Auto gaat retour en wij heerlijk verder met volvo V60 D5. Nu maar even alleen diesel. Hein en Pieter. Dank je wel dat we samen tot een mooie oplossing konden komen.

24.08.2018

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autopolar B.V.

Hein Smulders

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie