Autosale B.V.

Landweerstraat Zuid 91a, 5349 AK OSS

Openingstijden

331 beoordelingen

4,3

331 Reviews

Monique

Wij wilden onze auto verkopen. Een Peugeot 3008 in een hogere prijsklasse, deze had ik zelf te koop staan op diverse sites, maar wat een gedoe. Extreem lage biedingen of mensen die niet op komen dagen. Toen belde Bas mij van Autosale of ik er interesse in had om de auto bij hun in de verkoop te zetten , in commissie dus. Na duidelijke uitleg van Bas zijn we heengereden naar Oss en hebben een minimum prijs vastgesteld wat ik voor de auto wilde hebben en hebben onze auto achtergelaten. Vanaf dat moment heeft Autosale me alles uit handen genomen. De auto is APK gekeurd (deze was net verlopen) en gepoetst, mooie foto’s gemaakt en online gezet op diverse sites. Ik kreeg bijna dagelijks een update van Bas en binnen een week waren er meer mensen wezen kijken dan in de 2 maanden dat ik de auto te koop had staan. Binnen deze week is hij verkocht en stond het geld op de rekening. Wat heerlijk om zo ontzorgd te worden.. dank Bas en Autosale voor de hulp.

Marco

Bij ontvangst al meteen een fijne sfeer. Je wordt vriendelijk benaderd en wordt met een lekker bakkie koffie rondgeleid. Ze kunnen je auto ook voor je verkopen zonder teveel poespas. Je krijgt een eerlijke prijs voor je wagen. Al met al koop ik zeker mijn volgende auto hier...

Pieter

Zeer prettige afhandeling bij het kopen van mijn eerste auto. Goede begeleiding en ze zorgen voor duidelijkheid gedurende het proces. Zeker aan te raden!

Ushakiran Ellis

Super aardige mensen & erg behulpzaam. Ik ben helemaal blij met mijn Fiat 500.

Jaimy

Erg tevreden met de auto en met vragen kun je altijd binnen lopen.

Corné

Goeie service Vriendelijke en goeie communicatie Groot aanbod

Jordy

Zeer nette auto’s en fijne service

Miranda Westerhof

Zeer aardig en vriendelijk geholpen. Auto zag er super uit. Netjes gepoetst. Aflevering ging snel. Alles goed geregeld.

R en N

Goed geholpen

ria van stuijvenberg

keurig behandeld.