Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autotechniek Alfred Meijer

Autotechniek Alfred Meijer

Zoom 24, 9231 DX SURHUISTERVEEN

Openingstijden

Over ons

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in januari 2007 staat kwaliteit, prijs en service hoog in het vaandel. Wij streven naar een zo kort mogelijke wachttijd. Altijd prijsopgave vooraf en een prettige persoonlijke benadering. Bij ons kunt u terecht voor reparatie onderhoud of APK keuring maar ook een ingewikkeld technisch probleem lossen we graag voor u op. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkeling op het gebied van auto electronica. Bij ons bent u aan het juiste adres voor oa onderhoud aan uw personenauto / bedrijfswagen / leaseauto/ APK/ onderhoud/ reparatie/ airco/ banden/ uitlaten enz. Ook voor in- en verkoop van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jan

Behulpzaam, verstand van zaken

19.07.2018

Leo

Geweldig bedrijf. Ondanks dat we een 10 jaar oude Ford C-Max hadden gekocht voor een mooie prijs en ik getekend had voor geen Bovag garantie bleek dat Albert toch voor ons klaarstond toen we een probleem hadden met de auto. Dit is geen man van alleen mooie woorden maar maakt ze ook echt waar! Onze volgende auto gaan we dan ook zeker kopen bij dit bedrijf.Eerlijkheid en vriendelijkheid staan daar nog hoog in het vaandel en waar vindt je dat nog tegenwoordig

15.07.2018

C

Zeer nette auto’s. Je wordt eerlijk en vriendelijk geholpen. Houden zich netjes aan de afspraken. Zal iedereen het aanraden hier een auto te kopen.

14.07.2018

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Openingstijden

Autotechniek Alfred Meijer

Ma – Vr
08:0012:00Uur
13:00
17:30Uur
Za
09:0012:00Uur
13:00
15:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie