Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

1374 beoordelingen

4,4

1374 Reviews

Peter

Komen afspraak na.

Ahmed

Een net bedrijf met nette auto's. Goede service en verzorging. Mijn klachten van nieuw aangekochte auto werden opgepakt en verholpen, alleen toen ik vroeg naar garantie bij aankoop werd mij verteld dat gezien leeftijd van de auto geen garantie kreeg. Op factuur werd dan vermeld dat ik zou afzien van wettelijke/BOVAG garantie. Ik heb daarvoor met BOVAG moeten bellen om dit te begrijpen. Dit kan in toekomst misschien beter. Ik als klant kan niet afzien van wettelijke garantie. Voor de rest is een nette aflevering gedaan en we houden nog contact.

Ger

Goede wijn behoeft geen krans zeggen ze altijd. Zo is het ook met B&S auto's. De service is uitstekend daar is alles mee gezegd.

Roel Heerschap

Na een kleine beurt weer alles top!

Hub Janssen

vriendelijk en behulpzaam

Henk

goed

Henk Gubbels

Ik ben al klant nog vanaf de tijd dat de heer Coenen nog eigenaar was. Het was en is nog steeds een top garage. Prijs-kwaliteit is goed en eerlijkheid staat hoog in het vaandel. Gewoon een betrouwbare partner in auto onderhoud.

Ramiz

Op mijn eerste bezoek goed ontvangen door de verkoop medewerker em kort daarna afspraak gemaakt voor de proefrit met de eigenaar van de bedrijf. Na de proefrit kreeg ik een betere indruk over de auto die ik wilde en sloot snel een deal af.

Carla

Goede service, vriendelijk personeel

Michel

B&S auto in Roggel is echt een aanrader !! Snelle reactie terug op mailtjes stuurt ook goed telefonisch te bereiken en vriendelijk en spontaan geholpen bij mij bezoek aan de vestiging te Roggel Een bedrijf waar de klant en service op Nummer 1 staat (toppie )