Bergmans Auto's B.V.

De Run 5108, 5503 LV VELDHOVEN

Openingstijden

208 beoordelingen

4,6

208 Reviews

Debbie

Goede service

Martien

Ik heb onlangs mijn 16 jaar oude auto ingeruild tegen een nieuwere auto. Hierover ben ik zeer tevreden. Tom, de eigenaar is een sympathiek, vriendelijk persoon. Hier kunt u met een gerust hart een auto kopen of laten repareren.

Schilleman

Ik ben al vanaf dag 1 klant bij Tom. In eerste instantie om prive relatie. Daarna, ondanks de prive relatie er niet meer was altijd gebleven. Ik rijd doordat het 2e auto is altijd 2e hands. Meerdere auto,s bij Tom gekocht, nooit door problemen met auto, maar veranderde omstandigheden, kleinkinderen ed. Tom is een integere autoverkoper, staat altijd klaar, je kunt altijd snel terecht. Vriendelijk personeel, denken met je mee. 1 minpuntje, ik hoop dat ze een leenauto krijgen. Maar al met al kun je ervan uitgaan dat je eerlijke informatie krijgt.

Ronald

Begin juni bij Tom Bergmans een tweedehands Focus gekocht. Ik kom uit Breda en kwam op Gaspedaal deze auto tegen. De prijs was mooi, en de reviews van Bergmans Auto's waren zo goed dat ik besloot naar Veldhoven te gaan. Toen ik de auto zag wist ik het eigenlijk al, dit gaat hem worden. De proefrit bevestigde mijn verwachting en de koop is meteen gesloten. Sympathieke ondernemer en hulpvaardig. Met de auto al veel gereden zonder ook maar het kleinste probleem.

Arie

Vandaag vlak voor sluitingstijd terecht gekomen bij Bergmans auto,s met een langzaam leeglopende autoband, terwijl we nog een reis van 3,5 uur voor de boeg hadden. De mannen van Bergmans hebben een prima oplossing toegepast, voor een erg goede prijs, en de klantvriendelijkheid was helemaal prima. Het is dat ik zo ver weg woon ( Zuidbroek in de provincie Groningen) anders kwam ik zeker terug bij deze garage. Bergmans auto,s ; zeker een aanrader als je in de buurt van Veldhoven woont.

A. van Campenhout

Zonder verder een lange discussie aan te gaan is de airconditioning pomp vervangen., nadat deze, na de aanschaf van onze wagen, niet goed functioneerde. Prettige eigenaar en prima monteurs!!

Hans

Zeer deskundig, en je wordt netjes gebeld over de kosten

Pascal

Hier onlangs auto gekocht goede service en eerlijke prijzen top bedrijf

Albert

Top

Robert

Goede ervaringen bij Bergmans. Alles wordt gowd nagekeken en de reparaties, waar nodig, worden vakkundig uitgevoerd. Niets op aan te merken!