Bekijk nu uw favorieten.

649 beoordelingen

4,5

649 Reviews

Lodewijk

Word van tevoren gebeld wat de kosten zijn voor ze gaan repareren

Renzo

Het maken van een afspraak is zo geregeld. Ik leverde mn auto in de ochtend in en kon de leenauto gebruiken. Tussentijd een belletje met wat er moet gebeuren en wat het kost, een goede dialoog waar complete openheid van zaken wordt gegeven. Aan het einde van de dag de auto weer ophalen en zelfs net onder de afgesproken bedrag hoeven betalen. Er was vanuit mijn kant een fout geslopen mbt het onderhoudsboekje, dit is een aantal dagen erna nog perfect ingevuld. Een ideale garage!

Anna

Het valt mij op dat het voor Garage Veldhuizen niet uitmaakt met wat voor vraag ik kom over mijn Tesla. Ze zijn altijd bereid om me te helpen en met oplossingen te komen.

Kathinka

Vriendelijk behulpzaam personeel, duidelijke uitleg over reparatie van auto.

Alfons

correcte behandeling conform de afspraken. Vriendelijk.

Sam

Mijn 3 jaar oude auto bleef maar piepen met remmen. De merkdealer en een specialist losten het niet, en ik kreeg vooral geen duidelijke terugkoppeling wat er nu aan de hand was. Bij Veldhuizen is er kraakhelder diagnose gesteld.

Petet

Bandenwissel, Monteur merkte gelukkig op dat een band lek was. Deze keurig gerepareerd.

Philippe

Fijne mensen om mee te spreken. goede auto tweedehands gekocht, sterke garantie afspraken (geen kleine letterjes). Winterbanden ook aangschaft en wissel was in 15min gepiept. top.

Philip

Eerste klas

F

De mannen staan altijd direct voor je klaar!