Bekijk nu uw favorieten.
Foto Bouman Auto's Genderen B.V.

Bouman Auto's Genderen B.V.

Meerhoek 18, 4265 HC GENDEREN

Openingstijden

Over ons

Wij zijn een universeel autobedrijf met een ruim assortiment van gebruikte auto's. Al meer dan dertig jaar houden wij ons bezig met de verkoop en service van auto's. Ongeacht het prijskaartje spannen we er ons altijd optimaal voor in dat onze auto’s beantwoorden aan uw behoefte: mobiliteit waarin veiligheid en comfort gewaarborgd zijn. Goede service begint bij de verkoop van de auto, maar eindigt daar niet. Ook na de aflevering van de auto kunt u er van op aan dat we voor u klaarstaan, voor alle wensen en zorgen met betrekking tot uw auto. Zoals we dat de afgelopen dertig jaar ook gedaan hebben.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Pep

Heel prettige verkoop en nog belangrijker ook na de verkoop met verschillende dingen opnieuw heel fijn geholpen. Aanrader om hier je auto te kopen.

30.06.2020

Wim

Na aankoop auto trad er een storing op dit werd direct verholpen en auto werd keurig gemaakt en afgeleverd bij ons aan huis (200km) ook bij problemen denken ze met je mee en zeer klant vriendelijk .

22.06.2020

Eric

Een auto ophalen is natuurlijk altijd leuk, maar Anne Bouman neemt de tijd en heeft ook de rust om alles uit te leggen. Dat was al bij de proefrit en dat is het ook als de auto wordt gekocht. Ook de communicatie met Bouman is prettig en helder. Informeer vrijblijvend bij Bouman of ze iets van uw gading hebben staan, ongetwijfeld dat u slaagt.

11.06.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Inkoop
Schadeherstel
Vervangend vervoer

Contact

Bouman Auto's Genderen B.V.

B. Bouman

Meerhoek 18
4265 HC GENDEREN
www.boumanautos.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0016:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie