Bekijk nu uw favorieten.
Foto Bouman Auto's Genderen B.V.

Bouman Auto's Genderen B.V.

Meerhoek 18, 4265 HC GENDEREN

Openingstijden

Over ons

Wij zijn een universeel autobedrijf met een ruim assortiment van gebruikte auto's. Al meer dan dertig jaar houden wij ons bezig met de verkoop en service van auto's. Ongeacht het prijskaartje spannen we er ons altijd optimaal voor in dat onze auto’s beantwoorden aan uw behoefte: mobiliteit waarin veiligheid en comfort gewaarborgd zijn. Goede service begint bij de verkoop van de auto, maar eindigt daar niet. Ook na de aflevering van de auto kunt u er van op aan dat we voor u klaarstaan, voor alle wensen en zorgen met betrekking tot uw auto. Zoals we dat de afgelopen dertig jaar ook gedaan hebben.

Reviews

Johan

2019 een BMW gekocht bij Anne Bouwman. Bij aanschaf positieve ervaringen over contact en aflevering van de BMW. Na een klein jaar was er een technisch probleem met de auto. Maar Anne Bouwman staat achter zijn zaak. Het technisch probleem werd zonder mits en maar opgelost, kreeg gedurende de reparatie periode vervangende auto. Dit is Bouwman auto niet verplicht. Kort om een bedrijf waar je zonder twijfel aan oprechtheid een auto kan kopen. Bedankt voor de perfecte en prettige afwikkeling van het probleem Anne. Johan K

28.03.2020

Ron

Na telefonisch contact vooraf stond keurig de auto klaar voor een proefritje. De ontvangst was hartelijk en na het ritje de aankoop afgerond. Een weekje later konden we de auto ophalen en die stond er echt schitterend bij. Alle afgesproken punten waren opgepakt naar volle tevredenheid. Als ik weer toe ben aan een nieuwe auto ga ik hier zeker eerst even kijken.

19.03.2020

Ruud

Een prettig contact vanaf het eerste moment dat ik via AutoScout24 een berichtje stuurde over de auto. Snel en adequaat contact met Anne hebben er snel voor gezorgd dat ik een proefrit kon maken. Vooraf had ik via de mail foto’s gestuurd van de inruilauto en een positief bod was het gevolg. Met de afspraak voor de proefrit was het ontvangst hartelijk en goed voorbereid. De auto stond keurig op tijd klaar en Anne nam alle tijd om de auto uit te leggen. Na de proefrit was het uiteindelijk snel geregeld en was de deal gesloten. Een week later kon ik al de auto ophalen en alle zaken waren volgens afspraak geregeld. Keurig netjes. De auto bevalt en we gaan er vanuit er nog lang plezier van te hebben.

18.03.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Bandenservice
Inkoop
Schadeherstel
Vervangend vervoer

Contact

Bouman Auto's Genderen B.V.

B. Bouman

Meerhoek 18
4265 HC GENDEREN
www.boumanautos.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0016:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie