269 beoordelingen

4,4

269 Reviews

Peter

Vanaf de opening in 2006 in Assen, koop ik vol vertrouwen een auto bij Buist auto's. Vol passie weet Ivar en zijn team je te informeren over de auto waar je interesse ligt. In de afgelopen jaren een tiental auto's mogen aanschaffen bij Buist auto's. En niet omdat de 'oude' auto's niet meer bevielen, maar om het ruime assortiment en de mooie auto's die er steeds staan. Ook voor een zoekopdracht kan je er terecht. Binnen no-time is je gewenste auto gevonden en is een koop snel gesloten. Gekscherend word ik wel de ambassadeur van Buist auto's genoemd.

Rutger

Ik heb een zoekopdracht ingediend bij Buist Auto’s. Het contact met Diederik heb ik als zeer prettig ervaren. Ik werd op de hoogte gehouden van alle mogelijkheden, toen mijn auto gevonden was moest ik nog even wachten tot deze binnen zou komen. Omdat ik op korte termijn een auto nodig had heeft Ivar ter overbrugging een leenauto mee gegeven! Hiermee werd er vanuit Buist zelf mee gedacht! Al met al dus een fantastische klantenservice en communicatie, een enorme aanrader om je auto te kopen en onderhouden. Ik blijf vaste klant! Ivar en Diederik ontzettend bedankt!

Roy

Vorige maand mijn 2e auto gekocht bij buist, En zeker niet de laatste. Ook mijn vader heeft zijn auto hier weg en is zeer tevreden. Ivar heeft een mooi zaak neergezet met verstand van zaken, zijn team is professioneel en fijn om mee te communiceren. Al met al een aanrader!!

C.

Uitstekende ervaring, ondanks dat alles ongeveer een week langer in beslag nam dan gepland. Uiteindelijk is alles gegaan zoals afgesproken. 1 goedbedoeld advies: als je zegt dat je terugbelt, die dat dan ook, en op het beloofde moment. Dat doet heel veel voor het vertrouwen van de klant. Maar zoals gezegd, uiteindelijk alles top!

B.

Via een advertentie een auto in een gewenste uitvoering gevonden bij Buist Auto's. Voor ons wel ver weg, maar na het lezen van recensies toch telefonisch contact gezocht en gesproken met Ivar. De auto en de herkomst daarvan uitgebreid besproken, alsmede de in te ruilen auto en daarvoor een indicatieve inruilprijs gekregen. Afspraak gemaakt om de auto te reserveren en op zaterdag naar Gieten te rijden. Ook gevraagd of als we de auto zouden willen kopen die dezelfde dag meegenomen zou kunnen worden. Dat was mogelijk en alle afspraken zijn door Ivar via e-mail bevestigd. Bij aankomst stond de auto gereed voor de proefrit. Na de koffie en de proefrit was het wat druk bij het autobedrijf en zijn we eerst gaan lunchen in Gieten (bakkerij Job, tip van Ivar, aanrader!) om daarna de deal af te ronden en met de nieuwe auto terug naar Brabant te rijden. Het NL instructieboekje was besteld en zou nagezonden worden en dat is (een week later dan toegezegd) ook gebeurd.

Harry Hoezen

Onze 2e auto hier weer vandaan, ze hebben zeer nette & mooie auto’s te koop ! Men wordt snel geholpen door de verkopers Diederik & Ivar, en alles duidelijk uitgelegd onder het genot van een bakkie koffie.

Leonie

Erg goed geholpen en fijne en snelle communicatie. Ik ben erg tevreden over de afhandeling.

Arnold

Zeer fijne auto gekocht, goede communicatie met de verkopers en perfecte service vanuit de werkplaats.

M.

Bij de aanschaf van onze auto werd alle tijd voor ons genomen, alle vragen rustig en onder het genot van een aantal koppen koffie beantwoord. Aflevering kon snel worden ingepland, alles verliep vlot. Zeker een aanrader en wij zijn vaste klant vanaf nu!!

Paul

Jammer, dat de Nederlandstalige gebruikershandleiding ontbrak.