BV Automobielbedrijven H. Arink

Marhulzenweg 26, 7141 CS GROENLO

Openingstijden

27 beoordelingen

4,3

27 Reviews

Jan

Een EQA 2021 gekocht.Keurig afgeleverd. Een GLC 2016 ingeruild. Houden zich aan afspraken. Ben blij met de deal.

Nederhoff Schilderwerken

Gewoo fij e garage met goede werkplaats goede communicatie en duidelijk afspraken voel me er goed bij

Rene Klein Gunnewiek

De monteurs in de werkplaats zijn vakkundig en altijd goed te pas. Denken mee en daar kan de showroom van leren.

Laurens Schutten

Fijne garage , vriendelijk mensen gemakkelijk in omgang en goede prijs / kwaliteit verhouding

Justin

Na een rit van bijna 3 uur deze garage bezocht n.a.v. een aangeboden auto met de daarbij behorende opties. Bij het bezoek blijkt de auto de opties niet te hebben (optie staat nog steeds online). Tijdens de onderhandeling een zeer nare bijsmaak gekregen op de manier waarop wij te woord werden gestaan. Wij voelde ons na de eerste teleurstelling absoluut niet serieus genomen en werden tijdens dit gesprek zelf gekleineerd. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Achteraf ontzettend blij dat wij hier geen aankoop of overeenkomst zijn aangegaan. Ik wil anderen dan ook adviseren Arink te mijden als dealer voor de aankoop van uw auto. Een excuus had op zijn plaats geweest.

MFM de Jongh

na 20 jaar wederom zaken met dit bedrijf gedaan en het was als vanouds; No nonsens; to the point

Jeroen

Heb mijn auto ingeruild bij dit bedrijf en een nieuwe grille besteld voor de nieuwe auto. Grille is in weekend ingebouwd omdat ik doordeweeks lastig kon langskomen. Hele fijne service en Maurice een gastvrije en betrokken medewerker, ook na verkoop. Aanrader!

Bert en Sonja

Inmiddels al vier keer een auto gekocht bij Arink. Goede aftersales, kwaliteit zoals je mag verwachten, goede (inruil)prijzen en een fijn bedrijf met vooral ook fijne werknemers. Maurice, wederom dank voor de mooie deal en jouw kwaliteiten als verkoper. Tot de volgende deal!!

Bennie

We waren al een tijdje op zoek naar een Mercedes C klasse coupe. Voor een aantal weken terug zag ik de auto van mijn dromen bij Autobedrijf Arink in Groenlo. Direct gereageerd en ik had ook snel een antwoord. De auto werd voor ons gereserveerd en we kregen van verkoper Maurice een inruilvoorstel voor onze eigen auto. De volgende dag hartelijk ontvangen met een lekker bakkie koffie en daarna een proefrit gemaakt en deal gesloten. Tevens nog even de prijs opgevraagd voor een afkoppelbare trekhaak, inclusief montage, maar dat vonden we wat prijzig waarop we besloten voor een vaste trekhaak te kiezen. Wat schetst onze verbazing bij het ophalen van de auto: Maurice heeft toch nog even voor ons de prijzen vergeleken en als verrassing alsnog de afneembare trekhaak laten monteren voor de prijs van een vaste trekhaak, echt Super! Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf en de medewerkers zeker aan! Bennie en Irma uit Duiven

Vic

Een auto gekocht, keurige uitleg en aflevering. Miste nog een paar kleine dingen zijn keurig en snel afgewikkeld conform afspraak. Prettig bedrijf