Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.
Foto Cabrioland B.V.

Cabrioland B.V.

Zonweg 30-32, 2516 BM `S-GRAVENHAGE

Openingstijden

Over ons

Vierentwintig jaar geleden zijn wij begonnen met Cabrioland, een autobedrijf met een unieke formule.Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van topkwaliteit cabrio’s en tot op de dag van vandaag blijkt onze formule nog steeds uniek. Gemiddeld staan er in onze moderne showrooms 50 cabriolets op voorraad. Cliënten en geïnteresseerden komen vanuit het gehele land en daarbuiten naar onze goed bereikbare lokatie aan de Haagse Zonweg voor ons uitgebreide aanbod. Bij Cabrioland ondervindt u ouderwetse gastvrijheid. U kunt van maandag t/m zaterdag een bezoek brengen aan onze showrooms. Onze verkopers heten u van harte welkom en de koffie staat altijd klaar.

Reviews

Paul

I have bought 5 cars through the years from Cabrioland and have been happy with every one. I have got to trust them with their good advice and exceptional reliable service. I will be back again in a couple of years for my next car.

04.05.2021

Peter

In het paasweekend zagen we op de site een Audi TTS Roadster die we wilden komen bekijken. Hoewel Cabrioland eigenlijk gesloten was waren we welkom op 2e Paasdag. Alle tijd kunnen nemen om de auto te bekijken en na wat aandachtspuntjes doorgenomen te hebben de deal gesloten. Op de door ons gewenste datum stond de auto klaar. Omdat bij het poetsen er toch wat steenslag zichtbaar was op de motorkap bood Jack aan deze kostenloos te laten spuiten. Afspraak inmiddels gemaakt. De auto is top. Het doel van Cabrioland is langdurige klantenbinding. Nu nog niet aan de orde, maar bij vervanging zullen we zeker weer naar Cabrioland gaan.

28.04.2021

Gerard

Correct en adequaat zakelijk. Met tevens dank voor die bloemen.

22.04.2021

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Spuiterij
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Cabrioland B.V.

J. Driessen

Openingstijden

Service

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
09:3017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie