Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Alle door ons gevoerde merken hebben kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. CarRun staat voor een scherpe prijs, gecombineerd met een perfecte kwaliteit voor al haar occassions. Waarom Carrun? • BOVAG en Nationale Autopas erkend • uitgebreide garantiemogelijkheden • eigen werkplaats • alle gewenste meetapparatuur • vakbekwaam team met alle kennis in eigen huis! Onze occassions zijn allemaal vooraf uitgebreid geïnspecteerd volgens BOVAG normen. Voorzien van een recente of nieuwe APK en eventueel afgeleverd met een uitgebreide afleveringsbeurt.

Reviews

Bas

Hele mooie auto gekocht met de juiste opties. Van liefhebbers voor een liefhebber, zullen we maar zeggen..... Ben ervan overtuigd dat ik hieraan veel plezier ga beleven.

17.04.2019

Bart

Zeer net en deskundig bedrijf!

12.04.2019

Tonnie

Het gebouw en kantoor ziet er allemaal niet zo gelikt uit, maar laat je niet misleiden. De auto\'s en service zijn dat wel. Met veel plezier hier een auto gekocht, die tip top in orde (als nieuw) is afgeleverd. Eerst weer even sparen, maar dan zou de volgende auto zomaar ook bij Frank en Corné gekocht kunnen worden.

05.04.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

BMW
Mercedes-Benz
Volvo

Wij bieden

Onderhoud
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Car Run B.V.

C. de Laat

De Run 8218
5504 EM VELDHOVEN
www.carrun.nl

Openingstijden

Afdeling verkoop

Ma – Vr
09:0012:00Uur
13:00
17:30Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie