title
title

Caviarz

premium selected automotive

42 beoordelingen

Knokkebaan 28, 9910 Aalter

Openingstijden

Over ons

Driven to make you shine Wij van Caviarz hebben een missie. Wij willen dat u morgen in de auto van uw dromen kan rondrijden. Wij kunnen die auto vinden. En wij kunnen die auto aan u aanbieden aan een verrassend lage prijs. Wij weten wat het is om rond te rijden in de auto van uw dromen. Het biedt u een geweldig gevoel. Het maakt u trots. Het geeft u waar u recht op hebt. En het kan dus. Zonder dat u aan andere luxe moet inboeten. Snel, efficiënt, en betrouwbaar. Onze wagens zijn jong, waardoor u nog kan genieten van de fabrieksgarantie. En u kan die garantie nog verlengen als u dat wil. Om na uw aankoop van de meest geavanceerde service te kunnen genieten, kan u voor uw onderhoud terecht bij de premium partners uit ons netwerk, stuk voor stuk erkende garages in uw buurt. Dit garandeert u naast een service door merkexperts de zekerheid over het behoud van uw fabrieksgarantie. En vindt u op onze website niet meteen uw ultieme auto? Contacteer ons dan en beschrijf die droomwagen. Wij gaan hem voor u zoeken.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Dvd

Speciale dank aan Jelle voor de super opvolging en verwerking van de vragen. Super vlot verlopen waarvoor dank. Dank voor de attentie. Een volle tank benzine! Moest dus niet na 5 kilometer gaan tanken.

WouterV

Transparantie en correctheid.

Johan

Auto liefhebbers Vandaag onze nieuwe cayenne coupé gaan afhalen bij Caviarz in Aalter . Merci aan eigenaar Thomas en collega’s. Vanaf het eerste gesprek tot en met de afhaling service ten top , heel goede uitleg fijne collega’s en mooie showroom. Wij komen helemaal vanuit Limburg en helemaal geen spijt van dat we deze mensen hebben leren kennen, een prachtige wagen gevonden tegen een eerlijke prijs . het is zeker de moeite waard om bij Caviarz langs te gaan als je plannen hebt voor een top wagen. Thomas en co dankjewel en doe zo verder.

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Audi
BMW
Ferrari
Lamborghini
Mercedes-Benz
MINI
Porsche

Wij bieden

Auto-accessoires
Carwash
DEKRA Occasion label
Merkdealer

Contact

Caviarz

Caviarz BV

Openingstijden

Caviarz - Premium selected automotive

Ma – Vr
09:3018:00Uur
Za
09:3017:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder