Cito Automobielbedrijf B.V.

435 beoordelingen

Klaverbaan 62, 2908 KD CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Openingstijden

435 beoordelingen

4,7

435 Reviews

Maarten

Wat jammer dat ik mijn Subaru occasion 6 jaar geleden niet bij Cito gekocht heb. Hier staan occasions waarvan je zeker weet dat er geen achterstallig onderhoud is. Onze auto is inmiddels aardig bij en het onderhoud is prima te overzien. De monteurs zijn uitstekend en de "balie " is zeer vriendelijk. Een topgarage!

maarten

Goede vakmanschap en goede service uitermate tevreden rijder van Subaru

Jelle

Ik had zelf niet het juiste formaat sneeuwkettingen en heb een set kunnen lenen. Goede service!

Eugène

Bij de aanschaf van een nieuwe auto werden we prima te woord gestaan met goede uitleg en met belangstelling voor wat we zeiden. Dit is nu alweer de vierde (!) Subaru die we aanschaffen bij Cito. Al die jaren staat service en klantgericht handelen centraal. Niets dan lof dus!

Veronique

Excellent customer service. Friendly welcome and speedy action

Tom

Vanaf mijn 18 jaar rijd ik auto, en door de jaren heen heb ik heel wat auto's gekocht, onderhouden en weer verkocht. In Januari 2019 was dat voor de allereerste keer een Subaru bij Cito Automobiel B.V. De algehele begeleiding bij het kiezen, onderhandelen en kopen van de Subaru was voor ons een openbaring. De uiterst professionele, warme, plezierige behandeling door alle leden van het personeel is ook nu nog, 3 jaar later hartverwarmend! Ik zou iedereen die het wil horen, zeer aanraden om een Subaru aan te schaffen en die geweldige auto door Cito Automobiel B.V. te laten onderhouden.

Josè

Kundig en klantvriendelijk personeel. Een dealer waar ze nog tijd en aandacht voor je hebben.

Job

Er worden Geen overbodige werkzaamheden uitgevoerd.

G

Snel, vriendelijk, deskundih

Coen

zie boven