De Steiger Auto's

De Steiger 81, 1351 AG ALMERE

46 beoordelingen

5,0

46 Reviews

Aicha

Een week geleden een mooie audi Q2 gekocht bij de Steiger auto’s. Service was top en alle opties van de auto werden aan mij (vrouw) nog uitgebreid uitgelegd. Een jaar garantie en de km stand was aantoonbaar. Dus zoek je een mooie auto dan moet je hier zeker wezen.

M. de Groot

Van begin tot eind een uitmuntende service mogen ervaren. Het contact was erg soepel, vriendelijk, snel en duidelijk! De heren zijn echte liefhebbers met oog voor detail en grote passie voor auto’s. Dit merk je meteen terug in de service van het bedrijf en hun auto’s. Hierdoor een hele mooie complete CLA kunnen kopen, die ook nog is gepersonaliseerd kon worden. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Het is een mooi bedrijf met een groot assortiment aan prachtige auto’s tegen scherpe prijzen! Ik zou een ieder aanraden om bij dit bedrijf een auto te kopen!

Max

Passie voor auto's is geen woord aan gelogen! Bedankt toppers.

Yasin

Heb een nette Audi Q2 gekocht. Ze hebben me zeer goed geholpen met alles. Top service, zeker een aanrader.

Niels

Ik heb een uitstekende ervaring met dit autobedrijf! Komen afspraken na en communiceren duidelijk! De mannen weten waar ze over praten en hebben een mooi assortiment aan full option auto’s. Echt een aanrader!

Achraf

Na een lange zoektocht was het gevoel bij Desteiger toch wel vertrouwd. Veel bedrijven zijn er niet in Nederland, die veel van deze jonge auto’s verkopen. Uiteindelijk was ik bij binnenkomst al verkocht. Alles ziet er tiptop uit. Je krijgt zowel de aandacht als de ruimte om de auto’s rustig te bekijken. Geen optie te weinig, en stiekem toch nog wat onderhandelingsruimte. De auto is schoon en volgetankt bij mij thuis afgeleverd. Het was voor mij, door mijn werk, lastig om tijdens de normale uren de auto op te halen. Op hun initiatief is de auto bezorgd! De reviews waren voor mij doorslaggevend. Dat heb ik zelf mogen ervaren. Ga zo door.

Umit

Vanaf eers kontact tot eind boodschap; Heel erg vertrouwelijk mensen. Ik ben heel blij mij.en ze hebben echt top auto's. Jongens bedankt

Ikrame

Ik kwam de zaak binnen en het voelde meteen goed. Ik kreeg een nette ontvangst én meteen de sleutel van de auto. We konden meteen een kijkje nemen zonder een verkoper erbij. Dat voelt echt heel goed, je wilt immers zelf even snuffelen zonder dat er iemand in je nek hijgt. Ik was meteen verkocht! De jongens hebben geen verkooppraatjes, zijn meedenkend, eerlijk, zeer behulpzaam en vooral sociaal. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe auto die immers nog geen 10k op de teller heeft staan. Ik raad iedereen, die opzoek is naar een nieuwe auto, en weinig kilometers deze autodealer aan! Ondertussen nog geen 24 uur de auto en ik wil niets anders meer. Ik hoop echt dat deze jongens, het werk voor altijd mogen blijven uitvoeren en nog meer klanten blij kunnen maken! Happy me!! Ikrame

Norry

Vandaag mijn eerste Mercedes a200 bij deze heren gekocht. Full optie black night edition. Super blij mee. Netjes uitleg gehad over de auto, en tijdens de rijklaar periode ben ik ook netjes up to date gehouden. Mijn volgende auto koop ik weer hier. Nogmaals bedankt heren!

Sharifa

Hele fijne samenwerking. Goede communicatie en een top auto! Ben super blij met mijn aankoop bij de steiger auto’s en raad het iedereen aan.