Bekijk nu uw favorieten.
Foto Dekrie Auto's B.V.

Dekrie Auto's B.V.

Heusdensebaan 52, 5061 PS OISTERWIJK

Openingstijden

Over ons

Reeds 30 jaar vormt DEKRIE een begrip in autoland. Klein begonnen en zo doorgegroeid naar een bedrijf dat nu maar liefst 1800 auto’s per jaar verkoopt. In de loop van de jaren is gebleken dat de formule een groot succes is. De auto’s worden voornamelijk overgenomen van de grotere lease-maatschappijen. Deze auto’s zijn dealer-onderhouden en hebben altijd een aantoonbare kilometerhistorie. Dit zorgt voor een vertrouwde basis. Vervolgens worden de auto’s tegen de scherpste prijzen aangeboden. DEKRIE adverteert al vanaf begin jaren negentig op internet. Het internet is inmiddels uitgegroeid tot een zeer breed en belangrijk medium. Het overgrote deel van de klanten zoekt eerst op internet een auto en komt zo bij DEKRIE terecht. Aangezien onze voorraad wekelijks met tientallen auto’s verandert is het een prioriteit van ons om ervoor te zorgen dat deze auto’s zo snel mogelijk op het internet staan. Hierdoor blijft onze voorraad op het internet steeds actueel. Naast de scherpe prijsstelling en het adverteren op het internet zorgen wij er iedere dag opnieuw voor dat de showroom en het parkeerterrein er strak en verzorgd uitzien. Alles bij elkaar vormt dit de succesformule waardoor u de beste auto’s kan kopen tegen de scherpste prijzen. Tot snel in Oisterwijk!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jos

Een week na aankoop bleek de waterpomp van de auto kapot te zijn, dit is zonder enig probleem direct door Dekrie opgelost. Prima service, betrouwbaar adres.

24.07.2019

Bob

Wederom een fijne auto gekocht bij Dekrie!

27.06.2019

M.

Wat een lachertje. Inmiddels zo\'n drie maanden geleden kocht ik hier een Seat Ibiza ST TDI. Ik moest over naar een diesel vanwege mijn kilometers en ging vol vertrouwen naar Dekrie. In eerste instantie leek alles prima, auto gevonden, rustig bedenktijd gehad en vervolgens gekocht. bij het afhalen van de auto dien je zelf naar het tegenovergelegen postkantoor te lopen om de auto over te schijven. Dit vind ik al triest, een beetje garage regelt dit voor zijn klanten. Uiteindelijk na twee weken kwam ik erachter dat de remschijven compleet waren versleten. Ach, kan gebeuren, hij is tenslotte tweedehands. Dit is opzich netjes opgelost. Echter na een maand kwam er een motorstoring. Dit laten controleren d.m.v. uitlezen en het bleek de EGR klep te zijn. Advies gevraagd aan Dekrie. Hun antwoord was: uiteraard moet dit gemaakt worden, maar je kan er rustig nog mee rijden tot het moment van maken. hier twijfelde ik al over gezien het aantal kilometers wat ik maak. Een aantal dagen later was ik onderweg en ja hoor, de auto stopte er volledig mee! Reden: de kapotte EGR klep. De auto moest afgesleept worden. Ik had in mijn verzekering een eigen keuze herstelbedrijf. Ik koos voor een garage waar ik al langer kom bij ons in het dorp, simpelweg omdat hij honderden euro\'s onder de prijs zat van Dekrie met reparatie! Vervolgens heb ik medewerker Bob gesproken. De auto moest namelijk ook nog uitgelijnd worden. Als antwoord kreeg ik: jij had toch zoveel vertrouwen in je eigen garage, dus dan kun je ook daar naartoe. Met andere woorden, wij helpen je niet. Daar kwam het dus op neer. Ik laat me door niemand zo aanspreken en zeker niet door Bob van Dekrie! Je laat als klant met goed vertrouwen een paar duizend euro achter voor een auto, en je krijgt er gezeik en kutservice voor terug!! Net of je een lollie koopt voor een euro. Ook een leuk puntje is dat ik een Fiat Punto Evo heb ingeruild tegen de Seat. Hier zat een set winterbanden inclusief velgen bij. Deze had ik zelf kunnen verkopen maar heb ze erbij gegeven om de volgende eigenaar blij te maken met een goede set zomer en winterbanden. Auto komt online op de site, met zomerbanden. Winterbanden nergens meer te bekennen! Erg netjes van jullie inderdaad ;) Als ik dit alles van tevoren had geweten, dan was ik nooit bij jullie binnengelopen. Ik heb in ieder geval bekenden al geadvisseerd never nooit naar deze garage te gaan voor de aanschaf van een auto, en wil via deze weg iedereen dit adviseren. Het is een eigen keuze maar haal er je voordeel uit! Never never nooit meer naar deze garage!

02.06.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Financiering & verzekering
Inkoop

Contact

Dekrie Auto's B.V.

Hans Krietemeijer

Heusdensebaan 52
5061 PS OISTERWIJK
www.dekrie.nl/
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
09:0017:30Uur
17:45
Za
09:0009:30Uur
16:00
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:3017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie