Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

DUTCH Vans bedrijfswagens is een jonge onderneming met reeds jarenlange kennis en expertise in de bedrijfswagenbranche. Doordat wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk en onze voorraad dagelijks wordt aangevuld, kunt u altijd een bedrijfswagen vinden die bij u en uw organisatie past. De bedrijfswagens die wij aanbieden zijn hoofdzakelijk afkomstig van dealers en leasemaatschappijen waardoor zaken als een onderhoudshistorie en een NAP pas meestal beschikbaar zijn. Voor een optimale dienstverlening zijn wij aangesloten bij: RDW (Rijksdienst voor het wegverkeer) VWE (Dienst voor exportdienstverlening) NAP (Stichting Nationale Autopas)

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Amber

Bij het ophalen van de bus is de verkeerde bus meegegeven. Enkele dagen later werden wij gebeld met dit bericht. Gevraagd werd of wij de bus konden terugbrengen om de goede bus op te halen. Naar hen benoemd dat deze fout niet bij ons ligt en het voor ons onmogelijk was om de bus vanuit Amsterdam terug te rijden, aangezien de kinderen vervoerd moeten worden. Gelukkig heeft Dutch Vans het wel zo kunnen regelen dat een medewerker de goede bus naar Amsterdam heeft gereden en de andere bus weer heeft meegenomen. Ongeveer twee maanden na verkoop werden wij opgeroepen voor de APK. Naar ons is nooit gecommuniceerd dat dit zo snel al moest gebeuren. Wij verwachten dat hier transparant over gecommuniceerd wordt en het wel zo netjes is om de APK te doen voor verkoop. Bleek dat er veel mankementen waren welke niet van de buitenkant zichtbaar waren wat heeft gezorgd voor een hoge rekening. Daarnaast konden de kinderen hierdoor meerdere dagebn niet vervoerd worden naar de opvang. Tot slot bleek nog dat de auto geregistreerd stond als een taxi met een blauw kenteken. Dit terwijl de Volkswagen aan ons is verkocht met een geel kenteken en nooit vermeld is dat de registratie als taxi stond. Dit kregen wij te horen toen de auto voor APK bij de garage was. Hierdoor is de auto altijd onverzekerd geweest. RDW geeft namelijk aan dat wanneer de registratie niet klopt, de verzekering niet geldig is. Daarnaast moest de bus enkele dagen stilstaan tot de registratie omgezet was door Dutch Vans. Door bovengenoemde fouten zijn wij zeer ontevreden over de service van Dutch Vans. Wij verwachten dat zij wat kunnen betekenen in de vele kosten en lasten die wij hebben gedragen voor de bus die pas drie maanden in ons bezit is.

08.09.2020

Marc

Ik heb afgelopen week bij Dutch Vans een bus gekocht. Erg fijn geholpen door de medewerkers. Goede, duidelijk en snelle communicatie. Een aanrader!

04.09.2020

Terrence

Hier inmiddels 4'5 weken geleden een bus gekocht die uit duitsland afkomstig was. Had hierbij zelf nog een bus ter inruil, maar aangezien het bedrag veels te laag was wat ik ervoor terugkreeg heb ik deze zelf verkocht en hierbij in overleg met de verkoper van dutch vans die 3 tot 5 weken hanteerde voor de levering ( wat al erg lang is vind ik zelf ) de auto verkocht en hierbij beloofd dat deze meneer hem op kon halen binnen die 5 weken. Nu werd de bus afgekeurd bij rdw en zou dutchvans met een oplossing komen voor het probleem dat er tog te laat geleverd gaat worden. Maar na een week kunnen ze dat ineens niet meer waarmaken geen leenautos of iets. Erg teleurstellend nu moet ik dus mijn afspraak met de koper van mijn eigen bus ook gaan verbreken of het kost mezelf dagen vrij omdat ik niet op mijn werk kom omdat ik mijn auto tog heb overhandigt en ik wel mijn afspraken na kom. Erg jammer, ik hoop dat de overdracht van mijn nieuwe bus tog nog een beetje vlot en goed gaat verlopen mits die vandaag wel door de rdw keuring komt.

26.08.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Citroen
Fiat
Ford
Iveco
Mercedes-Benz
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Volkswagen

Wij bieden

Financiering & verzekering
Vrijwaring

Contact

DUTCH Vans

Albert Meeuwisz

Mercuriusweg 41
3771 NC BARNEVELD
www.dutchvans.com/
Openingstijden

Dutch Vans

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
09:0012:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie