Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

ECC Electric Car Company

De specialist in elektrisch rijden!

-, 8245 GG LELYSTAD

Openingstijden

40 beoordelingen

5,0

40 Reviews

Elias

Omdat ik veel meer kilometers ben gaan rijden was ik op zoek naar een auto die hier beter voor was uitgerust, hierbij leek een tesla model S een betere oplossing. Tijdens het zoeken ben ik in contact gekomen met Nick en heeft hij mij een mooi aanbod gedaan op een Tesla model S met mogelijkheid tot inruil van mijn vorige auto. Transactie verliep bijzonder soepel en gezellig!

Joost

Mijn auto verkocht, wat een fijne vent eerlijk, komt zijn afspraken na en zeurt niet nadat de deal gesloten is afspraak is afspraak. Mijn volgende auto koop ik bij hun !

Spencer

Nick heeft voor ons een auto gekocht en verkocht. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, heel fijn! Nick denkt mee en wij konden het helemaal loslaten, ideaal!

Otto

Het contact met Nick van Beeten is bijzonder correct en prettig. Hij is terzake kundig en adviseert oprecht.

Storm

Contact gehad met Nick over een Audi Q7. Super prettig en vlot verlopen.

Onur

Super goed geholpen bij het aankopen van mijn auto. Nick werkt op een professioneel manier en verzorgt alles tot aan de laatste details!

Denny

Nick heeft mij echt super goed geholpen met de aankoop van mijn ds3 crossback e-tense. Nadat hij eerst wat verschillende opties binnen mijn budget had laten zien, had ik de keus gemaakt voor een ds3. Nick heeft mij vervolgens geholpen met het zoeken van de 'one'. Nick heeft mijn verwachtingen zwaar overtroffen en voor mijn volgende auto zal ik hem zeker weer benaderen.

Steven

Ik was op zoek naar een Tesla model X uit 2018. Nick van ECC heeft mij hier uitstekend bij geholpen. Als ik in de toekomst weer een auto ga kopen zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van ECC. Bedankt voor de goede zorgen en het snelle handelen. Groet, Steven Brunswijk

Robert

ECC fungeerde als tussenpersoon voor de koper van mijn Tesla. Betaling en papieren afwikkeling waren in korte tijd geregeld.

JosZ

Nick is een enthousiast en prettig persoon om zaken mee te doen. Via een zoekopdracht een hele mooie Tesla model S gekocht bij ECC. Nick communiceert duidelijk en komt gemaakte afspraken na. In vogelvlucht heb ik op donderdag de auto bekeken en op zaterdagochtend de auto opgehaald. In de tussentijd heeft ECC Electric Car Company: • APK uitgevoerd; • Bumper gespoten; • Deurpaneel vastgezet; • Sleutelbatterij vervangen; • Kentekenplaathouder vervangen; • Onderplaat vastgezet; • Krasjes weg laten poetsen. Mooi is te zien hoe Nick net dat stapje meer zet waardoor je positief verrast wordt. Aanrader!.