Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

459 beoordelingen

4,3

459 Reviews

AvP

Onlangs hebben wij een auto gekocht bij Emile Bakker, zeer tevreden met de aankoop, na 2 weken kwam helaas een onvoorziene narigheid aan het licht. Oplossing van dit probleem bleek lastig, maar is uiteindelijk tot onze volledige tevredenheid opgelost zonder dat er ook maar 1 onvertogen woord is gevallen. Niet alleen de verkoop, maar ook de service achteraf verdient een dikke pluim!

meneer van goor

Gekocht een prachtige citroen ds5 We werden hartelijk ontvangen met een heerlijke bak koffie en de deal was snel gesloten. Snelle service en de auto werd schoon afgeleverd. We raden deze aan voor ieder die een goede auto zoekt.

Coby

Goed contact, goede service. En blij met de aankoop.

Karin en Han

Samen met Emile naar een andere auto gezocht via internet. Inruilprijs afgesproken voor de oude auto. Binnen 3 dagen de nieuwe auto in ons bezit. Tot alle tevredenheid. Emile bedankt voor je inspanningen. Top geregeld!! Groet fam. Boelen

Sjoerd

Geen mooi verkoop-praatje maar gewoon een eerlijk verhaal met de plus en minpunten van de auto. Auto was scherp geprijsd en ook een reëel bod voor de inruilauto gekregen. En ook nog eens aan huis afgeleverd. Super service!

Ellert

In aanvulling op bovenstaande, bood het bedrijf to op heden uitstekende after sales service. Een aanrader.

Piet :)

Op zoek naar een volgende jong gebruikte occassion trof ik Emile Bakker. Hij viel op door de hoog betrouwbare begeleiding voor het importeren van een auto uit Duitsland. Uiteindelijk een jonge Mercedes uit zijn voorraad gekocht. Deze werd keurig aan huis afgeleverd (212km) met volledige garantie voor zorgeloos rijplezier. Top! Veel dank en zeker tot een volgende gelegenheid.

Ruud :)

Heel tevreden zijn we geholpen door Emile. We konden lekker snel onze nieuwe auto ophalen en met een volle accu reden we lekker naar huis. :-):-):-)

Pim

Helaas voldeed de verkochte auto niet aan de verwachtingen. Dat is vervolgens naar tevredenheid opgelost. Fijne communicatie en contacten kunnen onderhouden gedurende dit hele proces.

Iwan

Emile is een prettig persoon in de omgang. Ik heb Emile gevraagd of hij een Audi A3 kon in Duitsland vinden in de kleur nano grey, virtual cockpit, 18inch wielen, s-line interieur, exterieur etc. met een wat sterkere benzine motor en het maximale budget. Binnen 2 dagen had Emile een top exemplaar gevonden. Direct akkoord gegeven. Emile heeft die gekocht, opgehaald, gekeurd, etc. Hield me ook keurig op de hoogte van de status. Als ik wel vragen had kon ik Emile appen of bellen. Erg blij met de aankoop en de gang van zaken!