Bekijk nu uw favorieten.

103 beoordelingen

4,5

103 Reviews

Paul

Een klein, (toch) all-round bedrijf met gepassioneerde vakmensen. Er wordt ruim de tijd genomen om je te laten begrijpen wat er is of zou moeten gebeuren bij APK, onderhoud of reparaties. Daarbij worden geregeld meerdere opties geboden. Bij de aanschaf van een gebruikte auto wordt zeer goed geluisterd naar de wensen van de klant en krijgt deze heldere adviezen op basis van de uitgebreide ervaring van Autodeal met alle merken en types.

Gijs Voerknecht

Prima service. Vriendelijk en duidelijk min uitleg raparatie

Martin Wegman

Altijd word er mee gedacht aan de beste oplossing en wordt er een eerlijk advies gegeven, voor het onderhoud heb ik altijd een zeer scherpe prijs betaald, en er altijd tijd voor een leuk praatje ook al hebben zij niet de prijs klasse auto's voor mij in de showroom maar voor onderhoud blijf ik bij auto deal.

John

Prettig en eerlijk in onderhandeling waardoor de koop snel beslist was

H. Teuwisse

Aanrader

Marijke

Mijn auto had een probleem met de achterportieren. Bij de merkdealer zou het nog wel zes weken duren voordat ik terecht kon. Gelukkig kon ik snel bij Autodeal terecht die het probleem keurig heeft opgelost. Afspraken zijn goed nagekomen en er werken aardige mensen.

Gerard

Zeer goede service

Wouter

Zakelijke auto. Er zou winterbandenwissel plaatsvinden dus afspraak gemaakt. Na het eerste gesprek belden ze wederom na 1 week wat de bandenmaat is terwijl dat was doorgegeven. Tijdens dat 2e gesprek aangegeven dat de auto overdag vroeg kon worden opgehaald en tevens de eerste beurt vd auto (half jaar oud) en aangegeven dat de auto op een bepaalde tijd terug moest zijn. was tie niet! Auto heeft blackbox dus zag dat deze nog bij de garage was. Telefonisch zeiden ze dat auto onderweg was maar ik kon zien dat dat niet klopte.. Gewoon liegen!! en niet aan de afspraak gehouden! Slechte service en organisatorisch erg matig. Prive zou ik hier nooit naar toe gaan.

Robert

Grote jaarlijkse beurt laten uitvoeren. Je merkt dat er goed werk geleverd is als je de auto rijdt. Als autoliefhebber geeft dat een goed gevoel. Ze zijn niet goedkoop maar voor kwaliteit betaal je nu eenmaal.

hans

uitstekend