title
title

Over ons

Garage Carrosserie D’hont, opgericht in 1977 door de toen 21 jarige Jean Marie D’hont, is een familiaal autobedrijf opgericht en gevestigd te Vichte. Vanaf de oprichting stonden de klanten bij Jean Marie centraal en hechtte hij veel belang aan het leveren van een goede service en het persoonlijk contact met zijn klanten. Intussen beschikt Garage Carrosserie D’hont over een zeer trouw cliënteel en is het bedrijf sterk gegroeid. In 1990 vond de verhuis naar een nieuwe en modernere locatie in de Peter Benoitstraat 1 te Vichte plaats. Daarnaast is het familiaal karakter verder uitgebreid met de komst van Mevrouw D’hont in 1982 en de zoon Emanuel in 2004. Samen met Jean Marie zijn zij verantwoordelijk voor het dagdagelijks runnen van de activiteiten. Bij Garage Carrosserie D’hont kunt u voor zowat alles wat met uw wagen te maken heeft terecht: - De aankoop van nieuwe en recente tweedehandswagens met garantie, - Onderhoud- en herstellingswerken, - Depannage, - Autoruiten, - Carrosserie en spuitwerk, dit voor zowel personenwagens, bestelwagens en lichte vrachtwagens. Dankzij de voortdurende inzet van Jean Marie, Lieve en Emanuel is er een diepgaande vakkennis en een zeer sterke expertise in BMW aanwezig. U kunt ons bereiken vanaf de autosnelweg E17, afrit 4 Deerlijk – Vichte. Bij het verlaten van de snelweg volgt u richting Vichte. U kan ons vinden na de tweede lichten tussen de Okay Supermarkt en het Gabriëls tankstation. Neem gerust een kijkje op de pagina met ons aanbod twee

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Steve Mariën

Zeer snelle reactie en voorstel tot financiële renting. Ook zeer correct en beleefd nadat ik had laten weten dat ik de wagen niet ging nemen.

Kh

Rdv pris pour voir le véhicule plusieurs jours avants et une fois sur le trajet, le garage déclare avoir « réserver » le véhicule le jour même pour quelqu’un d’autre alors que j’étais prioritaire dans la logique des choses. Pas de professionnalisme ni de respect.

patrick verkroost

super

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

BMW

Wij bieden

Airco onderhoud
Autoruiten
Sleepdienst
Spuiterij
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Garage D'hont

Nathalie D'hont

Peter Benoitstraat 1
8570 Vichte
Openingstijden

Garage Carrosserie

Ma – Vr
09:0012:00Uur
13:30
18:30Uur
Za
09:0012:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Verkoop en administratie

Nathalie D'hont

Toon minder contactpersonen

Contact aanbieder