Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

211 beoordelingen

4,5

211 Reviews

Annelies Raab

Goede service al 3 keer fijne auto gevonden voor mij. En alles goed geregeld

Gerrit

Ook nu weer een andere auto gekocht bij Garage Geurtsen! Het is een eerlijk verhaal wat je verteld wordt. Klantgericht! En je komt niet voor verrassingen te staan. En we hebben weer een mooie, betrouwbare auto, zoals het er nu uitziet. Bij reparatie wordt altijd contact opgenomen en overlegd wat en hoe er gerepareerd wordt en wat het kost. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Fred

Uitstekende service en dienstverlening

Jan

Vriendelijk personeel met veel aandacht voor je probleem. Snel geholpen, goed advies en weer met een goed gevoel richting huis.

Frans Leppers

Donderdagmiddag 26 november 2020 heeft Garage Gijs Geurtsen de zoveelste auto aan mij afgeleverd, ik schrijf "zoveelste" omdat ik al meer dan 30 jaar met de firma Geurtsen bekend ben. Nog nooit heb ik een auto gehad die niet aan mijn wensen heeft voldaan. Kleine reparaties worden, indien mogelijk en onder het genot van een kopje thee of koffie, direct gerepareerd. Er zullen weinig bedrijven zijn waar eerlijkheid, oprechtheid en service zo hoog in het vaandel staan. Niet alleen ondergetekende is een vaste relatie van Garage Geurtsen, inmiddels zijn mijn kinderen ook al vele jaren een vaste relatie van Garage Geurtsen. Een occasion kopen is toch een zaak van vertrouwen en het vertrouwen hebben wij dus al jaren in Garage Geurtsen! Tevens heeft deze garage een geweldig en vakbekwaam team van medewerkers om zich heen die zich al jaren inzetten voor Geurtsen en zijn relaties, dat tekent ook de fijne sfeer op de werkvloer. Mijn advies aan Garage Geurtsen ga zo door, jullie krijgen van mij en 10! Frans Leppers Veenendaal.

Arjan

Vandaag mijn achtste auto (sinds 2001) opgehaald bij Garage Geurtsen. In al die jaren heb ik het bedrijf zien groeien in omvang en professie. Maar daarbij is er altijd oog voor de klant, zijn wensen en persoonlijke omstandigheden. Ik hoop de relatie nog lang te mogen voortzetten, ook nu het bedrijf grotendeels door de nieuwe generatie wordt gerund. Gijs, Willem en Bart, bedankt voor de goede zaken en nog vele jaren samen!

Carlo en Margaret

Nette XC90 uit België bij hen gekocht. Bij aankoop afspraken gemaakt welke netjes uitgevoerd zijn.

Andre

Hele mooie Audi q5 gekocht. Goede, scherpe marktconforme prijs. Vriendelijk personeel. Nadat de auto was opgeleverd waren er nog een paar kleine dingetjes die opgelost moesten worden. Dit is binnen korte termijn naar tevredenheid opgelost. Ben er drie keer geweest maar één keer is er (door een jonge dame) tijdens het wachten op de verkoper koffie aangeboden. En na een vijf kwartier rijden heb je daar wel zin in. Maar dat is een kleinigheid. Prima garage zeker aan te bevelen

Henk

Mijn ervaring is dat er altijd wordt meegedacht aan een snelle en vakkundige oplossing. Je wordt altijd keurig en correct geïnformeerd. Altijd een leenauto beschikbaar. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, kortom hele goede vakkundig service

Jan

Een correct bedrijf in al zijn facetten!