Bekijk nu uw favorieten.

197 beoordelingen

4,5

197 Reviews

Rick nolten

Omdat mijn huidige auto stuk ging moest in korte tijd een auto kopen ..elke keer kwam ik bij deze garage uit ..bij aan komst , test rit gemaakt bmw 320i 2008 touring super nette wagen reed perfect de airco was niet echt koud gelijk werd er na gekeken en gelijk bij gevuld , over 3 dagen kon ik hem ophalen bij aankoop kreeg ik nieuwe apk en de auto werd helemaal nagekeken hij was klaar voor vakantie...en wat ik niet had verwacht kregen we nog een stuk taart met afbeelding van de auto met teks veel rijplezier we hebben van taart genoten

Hennie

Garage Geurtsen denkt met je mee,geeft goede garantie. Vriendelijke en bekwame medewerkers!

Sander

Vandaag onze kia rio uit 2015 opgehaald, zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken. We werden zeer goed geadviseerd en geholpen. Was een uur rijden vanuit aalten, maar de auto stond keurig blinkend op het afgesproken tijdstip klaar. En we kregen een taart met de afbeelding van onze nieuwe auto, dat is toch gewoon super. Garage G Geurtsen is een zeer degelijk bedrijf, en we zijn blij met onze nieuwe auto. Fam Onnink

Rene

Zoals hierboven

Gijs

We hadden niet echt een hoog budget maar er werd met ons meegedacht om toch een auto te vinden die paste bij onze wensen en budget.

Ad Leppers

Al vele jaren ben ik klant van Garage Geurtsen en uiterst tevreden! De klant voelt zich écht koning omdat professionele deskundigheid gepaard gaat met een prettige dienstverlening die ongevraagd veel verder gaat dan je als klant verwacht! Dit alles in een informele sfeer waarbij de aandacht voor de klant écht oprecht is en niet geveinsd ten behoeve van commercie/eigen gewin. Ik ben ambassadeur van Garage Geurtsen!

drikus

hil iezig goed geholpen

Peter

Om 12.00 uur vanuit Zeist bij Geurtsen een EPC-storing aan mijn AUDI A3 gemeld. Om 12.50 uur kwamen zij met een vervangende auto en hebben mijn auto meegenomen. ZEER TEVREDEN.

Mark

Weer zoals altijd top

Cornelis

Goede communicatie, met een prettige zorg voor klant en auto.