Bekijk nu uw favorieten.

168 beoordelingen

4,5

123 Reviews

Ciska

Als heel prettig ervaren

Peter

Onlangs voor de derde keer een auto gekocht bij deze garage. Na inmiddels 12 onderhoud en service zijn we zeer tevreden over garage Geurtsen. Ook over de derde auto zijn we super tevreden. Wij vinden deze garage een aanrader

Joost

Wederom vandaag weer een mooie auto gekocht bij GGG en zoals altijd weer zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen ! Dit is al mijn zesde auto bij GGG ...en dat zegt genoeg denk ik! Kom hier altijd met veel plezier ! Service gaat hier verder dan alleen een auto verkopen! Vakkundig en eerlijk personeel!

René

Door bakproblemen stond ik in Zuid Frankrijk stil. Niemand kon mij helpen, zelfs de officiële Audi dealer liet het afweten. De geweldig support van Garage Geurtsen heeft ervoor gezorgd dat ik compleet ontzorgd ben. Van het ophalen van de auto tot de complete reparatie. Ongekende service van geweldige mensen. Geurtsen is voor mij hét voorbeeld van klantgerichtheid, service en vakmanschap. Het is dan ook geen wonder dat ik verklaar: Een reparatie, of een nieuwe/gebruikte auto nodig? GEURTSEN bezoeken! Nogmaals dank allemaal.... enne Evert-Jan en Bart in het bijzonder!

Teun

Erg prettig geholpen hier. Goede inruilprijs. Zou er zo weer een auto kopen

Kees

Nadat we onze oude auto hadden ingeruild voor een goede jongere auto bleek dit type auto niet bij ons te passen en niet aan onze wensen voldeed ondanks dat er niets mis was met de auto. Na een telefoontje met Martin die hier begrip voor had kwam hij met een ander aanbod. We zijn hierop in gegaan en rijden nu tevreden rond in onze VW Golf. Dit is mogelijk gemaakt door Martin, Willem en het andere enthousiaste personeel. We konden uitgebreid kennis maken met de Golf en Willem heeft zelfs een demonstratie gegeven van de parkassistant. Deze auto voldoet gelukkig wel aan onze wensen. Het is gelukkig helemaal goed gekomen door het genereuze aanbod van Martin. Welke autohandelaar doet überhaupt zoiets ?! We zijn weer helemaal blij. Chapeau !!!

Nita

Uitstekend

dolf

goed bedrijf altijd keurig geholpen, echter oppassen op na controle naar uitgevoerde werkzaamheden, hier gaat nog wel eens wat fout helaas. wordt wel altijd netjes opgelost dat zeker!! verder prima

Rob

Flexibel, betrouwbaar, kennis van zaken

Pieter

Youngtimer aangeschaft. Er werd ruim de tijd genomen en geboden om de auto te testen en te laten keuren. Punten van aandacht zijn goed en gedegen opgepakt door de eigen werkplaats. Op basis van wederzijds vertrouwen is er veel mogelijk.