Bekijk nu uw favorieten.

193 beoordelingen

4,5

193 Reviews

Gijs

We hadden niet echt een hoog budget maar er werd met ons meegedacht om toch een auto te vinden die paste bij onze wensen en budget.

Ad Leppers

Al vele jaren ben ik klant van Garage Geurtsen en uiterst tevreden! De klant voelt zich écht koning omdat professionele deskundigheid gepaard gaat met een prettige dienstverlening die ongevraagd veel verder gaat dan je als klant verwacht! Dit alles in een informele sfeer waarbij de aandacht voor de klant écht oprecht is en niet geveinsd ten behoeve van commercie/eigen gewin. Ik ben ambassadeur van Garage Geurtsen!

drikus

hil iezig goed geholpen

Peter

Om 12.00 uur vanuit Zeist bij Geurtsen een EPC-storing aan mijn AUDI A3 gemeld. Om 12.50 uur kwamen zij met een vervangende auto en hebben mijn auto meegenomen. ZEER TEVREDEN.

Mark

Weer zoals altijd top

Cornelis

Goede communicatie, met een prettige zorg voor klant en auto.

Kevin

Als filmmaker was ik opzoek naar een bedrijfsauto (Caddy). Garage Geurtsen heeft goed mee gedacht bijvoorbeeld in het hebben van een achterklep (makkelijk met apparatuur inladen en je kan zelfs droog eronder filmen). Zijdeuren en stroom in de cabine. Aanrader!

Silvan Van den Ham

Meedenkend Eerlijk Duidelijk Zorvuldig Prettige eigenaar

Jan-Willem

-

Henk

Al ruim twintig jaar kom ik bij Garage Geurtsen. Betrouwbaarheid is hoe ik die twintig jaar ervaring samenvat. Verder heel vriendelijk en kundig personeel.