Bekijk nu uw favorieten.
Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Mike

Via Sammy Groot van Garage Kil mijn auto laten importeren vanuit Duitsland. Dit scheelde een aanzienlijk bedrag in het aanschaffen van deze 2e hands rijk uitgeruste Mercedes. Absolute aanrader om het via Kil te laten doen. Alles tot in de puntjes geregeld. Ze gaan zelf heen om te auto te bekijken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Super goede service en ik kan het iedereen aanraden!

06.08.2019

Erwin

Een Mazda-rijder zal al snel op basis van zijn (rij)ervaringen opnieuw voor een Mazda kiezen. Wanneer je dan woonachtig bent in de provincies Noord-, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland zal je zeker een bezoek aan Garage Kil niet moeten overslaan! Sammy (verkoopadviseur), een jongeman met een schat aan ervaring kan je dan zeker helpen. Wij hebben een prettige ervaring over gehouden aan ons bezoek in Volendam en rijden tevreden rond in onze nieuwe (gebruikte) Mazda 3 sedan. En de taart smaakte verrukkelijk!

04.08.2019

Thomas

Vandaag een bezoek gebracht bij Garage Kil om te kijken voor een nette gebruikte Mazda 2 occasion. Na goed gesprek en deskundig advies van Sammie na de proefrit was de beslissing al snel gemaakt. Zeker een aanbeveling waard Nu is de hele familie bij garage Kil in onderhoud.

03.08.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Motor-accessoires
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Spuiterij
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Garage Kil

Dick Jonk en/of Matthijs de Hoop

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
07:3018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie