Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

216 beoordelingen

4,6

216 Reviews

Rob

Zeer plezierig contact. Met wederzijds respect pittig onderhandelt bij aanschaf auto. Goed geluisterd naar wensen klant, zeer prettige sfeer. Warm welkom.

Edwin & Petra

Prettig onderhandelen en heel goed afspraken mee te maken. Een aanrader.

Albert-Jan Louwes

Proefrit 's middags na arriveren en afspraak kon niet doorgaan door een defekte injector maar hoppa 's avonds stonden ze voor de deur met de auto en na de proefrit wel gekocht, toppie.

Angelique

Als een dagje uit ervaren. Vriendelijke mannen en mooie auto’s gezien. Uiteindelijk 1 van de mooiste gekocht.

dirk kromhout

zakelijk, vriendelijk en zeer verzorgd kan dit bedrijf zeker aanbevelen

Jan

Hier kun je met een gerust hart je nieuwe auto kopen, betrouwbaar en het goede gevoel.

Theo

Vanwege schade door derden aan mijn youngtimer was ik op zoek naar een gelijkwaardige vervanger. Die vond ik bij Garage Ploegh. Weliswaar prijziger dan ik in gedachten had, maar ook meer opties en acceptabele inruil, dus keuze gemaakt. Wel kwam ik er snel achter dat de airco het niet deed terwijl die wel een check zou krijgen. Dat werd vlot opgelost en bleek een lekkende koppeling bij de vulaansluiting. Dat kan ook veroorzaakt zijn door gesleutel bij het checken. Eind goed, al goed!

Harmen Kamp

Fijne koffie en prima geholpen!

Christa den Burger

top garage ga zo door garage ploegh jullie zijn een topbedrijf heel klantvriendelijk en jullie zoeken naar oplossingen voor jullie klanten jullie kennen ook al jullie klanten. geweldig ga zo door en bevelen deze garage zeker aan als u een goede auto wilt. en ook nog heel veel service dan moet u zeker u auto bij garage Ploegh kopen. Onze vast verkopen Jos is ook een topper maar ook de directeuren zijn super behulpzaam en vriendelijk. En nemen de tijd voor je niets is ze teveel. tot de volgende keer toppers Christa en Frank

Fergus Glavey

I am in the beginning of making for me what is a very significant purchase.