Bekijk nu uw favorieten.

70 beoordelingen

4,5

70 Reviews

Susan van Rijbroek

Onze ervaring is dat we goed en netjes zijn geholpen, zeker een aanrader om naartoe te gaan!

Gert Blok

Onze camper heeft bij van Gilst onderhoud gehad met apk. We hadden altijd een probleem nadat we getankt hadden, er ook altijd een plas diesel onder de bus lag. Dit is keurig netjes hersteld door van Gilst, Eerdere garages hadden dit nooit gezien of benoemd tijdens het onderhoud. Wij hebben ook gelijk een handsfree Parrot in de bus laten bouwen, en ook dit ziet er netjes uit en werkt perfect. Tijdens de werkzaamheden werden wij goed op de hoogte gehouden, er werd regelmatig een update gestuurd met foto’s. De rekening was verrassend laag voor al het werk dat uitgevoerd was. Een aanrader en wij komen zeker terug.

Mika

Lang gezocht naar een auto. En uiteindelijk om hulp gevraagd bij van gilst. Binnen zeer korte tijd precies de auto die ik wilde gevonden met alles der op en der aan. Zeer tevreden!

Alco

We hebben hier een auto ingeruild. En we zijn super tevreden over de verleende service en de auto!

Mieke

De Robomow maaier is prima geinstalleerd en de app werkt uit de kunst.

Norbert

Mijn robotmaaier functioneerde niet naar behoren, Garage van Gilst is een service station van Robomow. Ondanks het feit dat ik de maaier daar niet gekocht had heeft Willem er alles aan gedaan om het probleem op te lossen! Met uiteindelijk als resultaat een nieuwe maaier! Willem is zeer klantvriendelijk en service-gericht en is pas tevreden als het probleem is opgelost! Topklasse !!

Matthijs

Zeer snelle en professionele service

A.dourleijn

Ik heb nu meerdere keren in de garage geweest en dat is mij prima bevallen. Vlotte service en altijd vriendelijk te woord gestaan.. Ik zou deze garage zeker aanbevelen.

Bob van den Heuvel

Zoals afgesproken binnen 10 minuten thuis naar probleem gekeken, niet veel later de kosten doorgekregen. Binnen twee dagen (er moesten onderdelen besteld worden) was mijn auto weer klaar, gewassen en wel! Zeer (klant)vriendelijk!

Niels

Ik werd erg goed geholpen met vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Erg blij met mijn auto erg goeie garage.