Bekijk nu uw favorieten.

753 beoordelingen

4,3

753 Reviews

Rianne Bode

wij hebben van een opel garage in den bosch deze garage aanbevolen gekregen ivm ons budget en wensen voor een auto en wij zijn ontzettend fijn en leuk geholpen er wordt echt en goed geluisterd. Dus al met al een hele fijne garage en een fijne ervaring

Herman

Ze geven je de ruimte en tijd om een auto te beoordelen

Toon

Prima geholpen

Regina

Pas onze Kia gekocht voor een leuke prijs. Vriendelijk personeel, goed geholpen en onderhandeld. Auto werd nog helemaal nagekeken voor aflevering. En als er nog iets zou zijn konden we altijd bellen. Wat een service.

Pleun

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Hier gekomen door de positieve reacties en die 5 sterren vind ik het zeker waard. Tot slot mijn auto gekocht bij Van Uden!

Ger Spierings

Goed

Sofie

Dit was mijn eerste keer bij Garage van Uden. Ik werd hartelijk ontvangen, alles werd duidelijk genoteerd en ik werd gebeld toen bleek dat er hoge kosten mee gemoeid waren. Heel transparant en goed georganiseerd. Ik ben tevreden en kom terug.

A.J.G. Hubers

daar is hij dan nummer14 astra gekocht bij geert v uden van vader jan op zoon kom al 30jaar daar auto s kopen kan iedereen aanraden nooit problemen kunt overal over praten alles wordt naar ieder zijn wensen opgelost ga zo door a hubers

Arno Teutelink

Stemmen goed met je af, goede communicatie tijdens onderhouds proces.

Hans

Eerste keer voor onderhoud en APK gebracht. Keurig bekend dat de auto ingepland was, ook netjes een telefoontje toen de auto klaar was. Prima service en geen onverwachte zaken.