Garage Van Veenhuisen B.V.

Hoge Eng-Oost 39, 3882 TM PUTTEN

Openingstijden

216 beoordelingen

4,5

216 Reviews

Gerjan Dolman

Onlangs een mooie Kia Proceed gekocht bij Van Veenhuisen. Zeer prettig contact, waarbij je kunt merken dat de verkopers echte autoliefhebbers zijn. Afspraken zijn keurig nagekomen en de auto is perfect afgeleverd. Zeker een aanrader en voor ons een goed adres voor toekomstige aanschaf (bedrijfs)auto's.

Elly Linnebank

Eerlijk en servicegericht

Bernande

Afgelopen vrijdag mijn Mini Cooper opgehaald, die ik 3 weken ervoor gekocht had. Zeer goed geholpen door Gerben, vriendelijk, niet opdringerig en heel reëel. Eigen Mini Clubman ingeruild en onderhandeld over prijs en aflevering van mijn “nieuwe” auto. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, ik kan deze garage van harte aanbevelen. Wat jammer was, dat ik zo lang moest wachten tot mijn auto rijklaar was. Net als veel bedrijven, kampen ook zij met personeelstekort, maar dit was tijdens de koop duidelijk aangegeven en het wachten waard.

René

We kwamen onaangekondigd kijken, 40 min voor sluitingstijd. Geen enkel probleem, alle tijd, proefrit kunnen maken en goed gesprek over gevraagde extra's, inruil en levertijd onder genot van koffie. We hebben na avondje overleg doorgepakt en afgelopen weekend onze auto opgehaald. Netjes gepoetst, bloemetje erbij voor mn vrouw en rijden maar. Gekozen voor een echte onderhoudsbeurt en daarmee een vol jaar garantie, voorlopig alleen maar rijden dus. Als we weer aan een andere auto toezijn gaan we zeker kijken wat er op dat moment te koop is !

Peter

vandaag een 2e hands auto gekocht bij Gerben (Veenhuisen), vooraf al leuk contact gehad. Prima service en hele aardige verkoper. Als dan de auto ook nog bevalt en er goed bij staat, is de deal gauw gedaan. Vlotte afwikkeling (auto gelijk meegenomen), kortom daar kijken we heel tevreden op terug!!!

Nathalie

Fijn en vlot geholpen en eerlijke prijzen. Afgelopen zaterdag mijn droomauto hier opgehaald, hier voor totaal 3 uur in de auto gezeten maar dat was het dubbel en dwars waard!

Nico

Zeer goede service , komt afspraken stipt na en is zeer zeker een aanrader voor andere autokopers. Wij zijn zelf uit Landgraaf en hebben de moeite genomen om na advies van andere kopers onze auto aan te schaffen bij Garage Veenhuisen . Nogmaals dank voor de goede service. Nico en Agnes Dormans

Sjef

Heb mijn 2e auto hier gekocht en je kunt met Dinand zeer goed zaken doen waar je je heel goed bij voelt, daarom beveel ik hen ook aan en rijd ik 200km. om een auto te kopen. Ga zaterdag weer om een auto voor mijn zus te kopen.

Frans en Mariska

Vandaag onze 'nieuwe' auto opgehaald, na een lekker kopje koffie in alle rust de belangerijke zaken afgehandeld. De auto werd afgeleverd zoals afgesproken. Uitstekende service, het is een net bedrijf met vriendelijke eigenaren en medewerkers. Ze hanteren hele schappelijke inruilprijzen. En als kers op de taart een mooie bos bloemen bij aflevering, het zijn de kleine dingen die het doen. Kortom zoek je een betrouwbaar auto bedrijf dan hoef je niet verder te zoeken. @Dinand, Dank je wel voor je tijd en moeite

Christa

Goede service, goede hulp, meedenken. Fijn team mensen!!!