Bekijk nu uw favorieten.

84 beoordelingen

4,5

60 Reviews

Gerhard

Onlangs onze nieuwe Renault Megane 2.0 estate opgehaald. De service is hier geweldig en het personeel aardig en erg behulpzaam. En de koffie staat altijd klaar 😉. In een woord een geweldige dealer.

Mevr. Lagarde

Nooit eerder kocht ik een occasion na alleen maar \'n correspondentie via emails met de baas van een garage... (dus zonder de auto van te voren gezien en getest te hebben ! )... Maar bij dit garagebedrijf Bakker durfde ik het aan !! Speciaal uit \'t Gooi helemaal naar Apeldoorn gereden en mijn voorgevoel kwam uit : enorm betrouwbare, ervaren, aardige mensen werken daar! Alle tijd en geduld voor ons om alles omtrent de auto uit te leggen. Ik kan dan ook Garage Bakker van harte aanbevelen !

Olga

Ik heb recent een auto bij garage Bakker gekocht en er mijn vorige auto ingeruild. Ik ben heel vriendelijk ontvangen en de onderhandeling verliep prettig. Echt boven-verwachting-goed vond ik de service en betrouwbaarheid. Kosten noch moeite zijn gespaard voor een fijne ervaring. Erg belangrijk wanneer je (deels) afhankelijk bent van de kennis en oprechtheid van de verkopende partij.

Fc

Top bedrijf hebben zeer goede ervvaring gaan morgen weer kijken voorwat anders

Fc

Top bedrijf hebben zeer goede ervvaring gaan morgen weer kijken voorwat anders

Toto

Na 12 jaar trouwe dienst en probleemloos en schadevrij rijden de oude Twingo ingeruild voor een 2 jaar jonge Twingo Dynamique. Deal gesloten na prima advies. Nog net voor de inruil wordt de oude geparkeerde Twingo thuis aangereden door een busje. Ronald Bakker assisteert bij schadeaangifte en regelt alles. Daarom een grote pluim voor Garage Bakker.

R

door een goed mail contact zijn wij van noordholland naar apeldoorn gegaan om daar voor een Renault Clio estate te kijken. Daar aangekomen zij we met open armen ontvangen.door ons goed te adviseren en een eerlijk verhaal hebben wij de auto gekocht. Bij het afleveren van de auto is alles uitgelegd hoe alles werkt.ook hier wordt alle tijd ingestoken. Conclusie is voor ons, een eerlijk bedrijf met een top service en raad dit bedrijf aan iedereen aan. Garage Bakker bedankt Mvg Fam van der Woude

J.J.

Ik ben geruime tijd klant omdat het hier zo goed bevalt. De werkplaats doet dat wat nodig is en komt zonodig op eigen initiatief met prijsopgave. Recent een gebruikte auto gekocht, de service bij en na aankoop is BUITENGEWOON!

Alexander

Na jarenlang tevreden een Ford gereden te hebben was het tijd voor een nieuwe auto. De kids werden groter en uiteindelijk viel de keuze op een Grand Scenic. Mijn familie is al jarenlang klant van Garage Bakker en ik vind het leuk om dan daar ook bij te zitten. Ronald ging voor mij op zoek en vond een Grand Scenic, een import. Wat hij niet wist was dat deze auto precies de kleur en de bekleding had die wij zochten. Na meerdere proefritten en gesprekjes was de kogel door de kerk. We kochten de auto voor een hele mooie prijs gezien de markt. We genieten er elke dag van met ons gezin. Wat me opviel bij Bakker is dat ze de naam hoog willen houden. Ja is ja en nee is nee. Geen gedoe, gezeur over garantiepakketten maar een een open en eerlijk verhaal. Vanwege mijn werk als journalist vraag ik vaak ver door. En in dit geval naar de geschiedenis van de auto, want het was toch een import. Wat was het prettig dat collega Richard de tijd nam om alle vragen te beantwoorden en daarbij ook mijn twijfels weg nam. Ook bij aflevering een volledige walk-through en alle tijd om vragen te beantwoorden over alle opties van de Scenic door collega Richard. Bakker heeft een goede naam hoog te houden. En daar werken ze hard voor, dat merk je. Chapeau!

Arjen

Voor het woon/werk verkeer was ik op zoek naar een goede gebruikte auto. Eisen: klein, zuinig in gebruik en voorlopig geen kosten. Aangezien ik niet wist of dat dit een benzine of diesel auto zou moeten zijn ben ik te rade gegaan bij de heer Bakker. Samen met hem tot de conclusie gekomen dat dit het beste een diesel auto kon zijn. Aansluitend heeft de heer bakker mij een aantal mogelijkheden en modellen aangereikt. Mijn keuze viel al snel op een jong gebruikte Twingo diesel. Zoals zo velen ben ook ik gaan kijken en informeren bij andere garages. Maar wat een desillusie is dat als je de gastvrijheid, de service en de bereidwilligheid van Garage Bakker hebt meegemaakt ! Ik heb een proefrit in de door de heer Bakker voorgestelde Twingo Diesel gemaakt en de voor en tegen punten samen met hem goed afgewogen. Deze Twingo met een jaar garantie heb ik vervolgens een week later bij Garage Bakker aangeschaft. Dank jullie wel voor de gastvrijheid, de fantastische ondersteuning en service !