Bekijk nu uw favorieten.

100 beoordelingen

4,5

80 Reviews

Carolin

perfecte afhandeling, zeer klantvriendelijk

Erik en Renata

Het was een stukje rijden maar de moeite waard!Een garage waar men de tijd voor je neemt, goed gevoel en aardig personeel. Snelle reactie op mail en goed overleg telefonisch. Ondanks drukte toch nog een APK bij aankoop van onze BMW.

René

Voor het eerst kennisgemaakt met garage Klumper. Het was voor ons een bijzonder aangename en positieve eerste kennismaking. Een kennismaking die wij voor 100% aan familie en bekenden willen doorgeven.

Patrick

Vriendelijk aan de telefoon en gastvrij bij aankomst. Nemen de tijd voor je en zijn oprecht in al je vragen. Duidelijke uitleg over wat er gedaan is aan de auto en over de prijs. Wij konden onze oude auto voor een nette inruilprijs geven op de nieuwe auto. Kleine dingen die wij nog merkte tijdens de proefrit, worden nog door hun gerepareerd. Al met al een nette service. Dank aan Jessie en Dylan.

ger

makenlijk en eerlijk in omgang, gewoon een eenvoudige maar fijne garage zonder poespas .

Johan

Deze garage is zeker aan te raden!

Arjen en Elsbeth

Wij komen al jaren onze auto\'s (van oldtimer tot youngtimer) brengen voor de jaarlijkse APK bij Klumper. Als er een probleem is, wordt er altijd erg fijn meegedacht hoe dat voor ons op te lossen is, omdat we het onderhoud vrijwel helemaal zelf kunnen doen. Onlangs waren we weer bij Klumper en daar stond de droomauto: een mooie Saab cabrio. De andere dag stond en wij, in alle drukte van de zaterdagmorgen, zonder afspraak bij de Saab. Rob maakte gewoon even tijd en hij gaf de sleutels mee. Gereden en verkocht: wat een mooie auto. De onderhandelingen verliepen via Dylan, maar eigenlijk was er nauwelijks onderhandeling nodig. Het prijsvoorstel was scherp en we hadden een goeie deal. Drie dagen na aankoop toch een storing bij het starten, wij vermoedden de accu, maar Dylan wilde absoluut dat de auto door hen zou worden nagezien, ondanks het feit dat de auto zonder garantie was gekocht. Na twee dagen stond de Saab weer voor ons klaar en kon de leenauto weer terug. Het startprobleem was verholpen en en passant was ook nog een haperend slot vervangen. Kortom, een geweldige service! We zijn erg blij met het aankoopproces, de aankoop en jullie persoonlijke service en benadering. Er wordt naar je geluisterd bij Klumper en je doet er toe als klant. Dylan en Rob en alle medewerkers, jullie zijn een goed team en wij hopen dat jullie zo doorgaan. Voorlopig komen wij weer alleen voor de jaarlijkse APK, want wij zijn dik tevreden met de Saab.

Thea

Kundig bedrijf. Zeer net geholpen. Zeker een bedrijf wat ook nog eens met je mee denkt. Werkt ook echt samen als een team. Top !

Celina

Gebruikte auto aangeschaft en hierbij zeer goede service gehad. Medewerkers zijn klantvriendelijk en je kunt met al je vragen bij hun terecht. Ik ben tevreden

Jack

Super bedrijf, voelde gelijk vertrouwd aan.