Gomes Noord-Holland Alkmaar

Robbenkoog 2, 1822 BB ALKMAAR

Openingstijden

186 beoordelingen

4,5

186 Reviews

Niels Blok

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en vasthoudend. Helaas was alleen de reparatie niet in 1 keer volledig gelukt, maar ook dit werd weer perfect opgelost.

Peter

Kwam omstreeks zomer 2020 met mijn nieuwe fabriek Sprinter 4x4 (Hymer) camper naar Warmenhuizen om het begin te maken om het e.e.a. te laten monteren op mijn 4x4 en een eerste indruk te krijgen binnen dit bedrijf. Kan melden dat ik hier absoluut geen spijt van gekregen heb, echt zeer vriendelijk ontvangen , door de mensen daar, zowel (telefoniste) door de mensen bij receptie/balie alsook de monteurs/werkplaatschef in de werkplaats, en verder iedereen die daar langsloopt en met het bedrijf verbonden is. Niets is te veel voor ze, grote deskundigheid werken zeer netjes en secuur ze leggen je het e.e.a. uit, ook als je iets uitgelegd wil zien, nemen de tijd voor een praatje, denken met je mee, en hebben op mij en mijn vrouw een zeer positieve indruk achtergelaten. die voor ons bepalend is om met een gerust hart onze Sprinter bij dit bedrijf achter te laten indien nodig. Ben normaliter niet zo van beoordelen naar bedrijven toe, maar dit bedrijf verdient het echt naar mijn gevoel. ga zo door mensen.

Marco

Geen problemen meer gehad

Johan van der Ster

Het ernstige probleem waar ik mee te maken had is op een geweldige manier opgelost en ook qua service ben ik zeer tevreden.

M.P.

Auto als nieuw terug !

J.P.

Alles is weer gerepareerd. Ik werd ook nog gebeld over welke plekjes er allemaal behandeld moesten worden en welke kosten daar aan waren verbonden. Dus helemaal perfect.

�Marc Boers

Uitstekend

�dave

.

W.J.

Ervaarde minder coöperatief en service gerichte uitstraling. Betrokkenheid en communicatie waren voor verbetering vatbaar.

S.I.

Er werd een reparatie verricht aan de rechterbumper plus wiel omdat ik zo dom was een lantaarnpaal heel zachtjes te raken met evengoed blikschade en een stuk wiel.