Hedin Automotive Amersfoort

Mercedes-Benz

Ruimtevaart 30, 3824 MX AMERSFOORT

Openingstijden

84 beoordelingen

4,3

84 Reviews

Henny

Vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen.

Pedro

Aardige en professionele medewerkers. Een dealer om aan te raden

WV

Tijdens mijn bezoek werd mijn opmerking tav de carkit in mijn Sprinter direct aangepakt! Er werd door de monteur goed overlegd wat de mogelijkheden zijn en rekening gehouden met mijn tijd. Top service!

anton duits

niet goed!verkoop is totaal niet volgens afspraak gegaan!er is wel een tegemoetkoming financieel gedaan en aantal zaken opgelost maar vind het niet soepel verlopen,aflevering van de auto ook niet gegaan zoals gewenst volgende dag weer terug naar de garage om het verder op te lossen

Koos van Velzen

Noah heeft me zeer goed geholpen dankzij hem heb ik de auto gekocht

Koen

Bij het afleveren en ophalen van mijn auto werd ik snel geholpen. Daarbij kwam ik door een file net op de valreep van sluitingstijd binnen, er waren nog mensen aanwezig die mij konden helpen. Duidelijk in communiceren en auto is naar wens en schoon afgeleverd.

Flavio

Ik ben vriendelijk te woord gestaan tijden mijn orientatie. Het is niet vanzelfsprekend serieus genomen te worden al twintiger, wanneer je voor een auto in dit segment komt kijken. De heer Schoonderbeek heeft mij voorzien van passend advies, waardoor ik nu in het bezit ben van een fijne wagen.

JAN

Na moeizame start met andere verkoper, is Tim een alerte en klantvriendelijk mens, die adequaat reageert, waardoor er snel een koopovereenkomst tot stand kwam. Dossierkennis en passie worden bijzonder gewaardeerd.

L.M. Stevens

Vriendelijke, zorgvuldige, open en alerte dienstverlening.

Taxibedrijf

Afspraak gemaakt die helemaal niet nagekomen is omdat achteraf bleek helemaal niet gemaakt had kunnen worden. Gemeld dat dit extra kosten voor ons oplevert omdat ik de werkzaamheden anders elders had laten doen maar juist door de combinatie van werkzaamheden voor sterntrucks heb gekozen (duidelijk in afspraak vermeld). Geen enkele reactie terug ontvangen....... Alleen de rekening.