Herwers Renault Doetinchem

Edisonstraat 79, 7006 RB DOETINCHEM

4064 beoordelingen

4,5

4064 Reviews

Bas

Onze Mitsubishi Outlander komt al vanaf dag 1 bij deze dealer. Altijd netjes en duidelijk in de communicatie. Onderhoudsprijzen vallen mij altijd erg mee, zeker als je bedenkt dat pechhulpservice voor heel Europa ook bij de prijs in zit bij Mitsubishi. Als ik de ANWB los zou moeten afsluiten en onderhoud bij de garage op de hoek zou moeten doen ben ik duurder uit. Auto komt ook altijd netjes gewassen en gezogen retour. Kortom, wij zijn erg tevreden over deze dealer.

Joshua

Vraag je je wel eens af waarom autoverkopers toch zo vaak worden geassocieerd met louche verkopers? Nou, Herwers heeft het antwoord! Wat een boeven zijn dat zeg. Het begon al toen ik drie jaar geleden mijn Mitsubishi Outlander voor een software update moest wegbrengen. Naast deze software update hebben ze op dat moment ook nog eens vakkundig de Wifi Access point gesloopt. Wel ben ik natuurlijk eerst weggestuurd met een smoesje (ja, de access point kan na een software update 24 to 48 uur duren voordat deze weer zichtbaar wordt). Toen ik na deze 24-48 uur verhaal kwam halen, was de reactie al direct: ja, die is kapot. Voor 1000 euro kunnen we een nieuwe erin laten zetten. Wel knap dat je dus direct weet bij binnenkomst zonder enige vorm van onderzoek dat hij kapot is, en wat het kost om te repareren. Toen gezworen dat ik nooit meer met deze oplichters zaken zou doen, maar helaas bepaalde het lot anders. Nadat ik afgelopen zomer mijn outlander heb moeten achterlaten na een grote hagelbui in het zuiden van Europa, heb ik een nieuwe auto moeten aanschaffen. Na rondkijken uitgekomen bij Herwers in Arnhem voor een soortgelijke Outlander (iets nieuwer, iets minder features en minder kilometers). Uiteindelijk deze aangeschaft tegen beter weten in. Binnen een week begonnen de problemen al met het touchscreen. Deze reageerde op bepaalde plekken niet, en soms pas na enkele keren drukken. Ok, nouja kan gebeuren. Daarvoor heeft een normaal bedrijf zoiets als "aftersales". Helaas is dit woord niet bekend bij Herwers, ondanks aangegeven dat het erger werd, en ik een aantal opties niet meer kon gebruiken. Vette pech voor u, sluit maar achteraan de rij want we hebben pas in november tijd (dit was medio september). Tja,.. wat moet je dan? Wachten dan maar en hopen dat je auto niet verder uit elkaar valt. Helaas was dit wel het geval, want in november is het hele console stuk, waardoor er niets mee mee gedaan kan worden. Gelukkig is de verwarming grotendeels via knoppen te bedien

joop

De policy van Hervers Hyundai Arnhem is " De klant is bedelaar" . 2 maal een slechte ervaring 1. Het wrappen van het dak en de spiegels van mijn Kona was dramatisch van kwaliteit. 2. Afspreken (op 24 okt.) voor een 1e onderhoudsbeurt kon pas in januari. Dat is na de 1e garantietermijn van 1 jaar. Commentaar Hyundai: Tsja, Hyundai is best streng, indien de garantie termijn verloopt. Maar " take it or leave it" Dus geen Hervers Hyundai Arnhem meer voor mij.

Javad

Zij proberen het probleem op de slechtst mogelijke manier op te lossen om er vanaf te komen. Ze nodigden me uit bij Herwers, in een vergadering die minderj dan 3 minuten duurde, ze begonnen de vergadering met dat ze erg boos waren over het artikel dat ik over hen schreef op de sociale media, en ze zeiden dat ze niet aan mijnniet meer aan mijn auto zouden werken. Dus gaven ze me de autosleutels. Ik nam meteen de autosleutels omdat ik denk dat 2 maanden genoeg tijd was voor mijn auto om daar te blijven. Ik wilde er hier alleen op wijzen dat wanneer er onder de opmerkingen van de contacten staat dat er moeite wordt gedaan om het probleem op de best mogelijke manier te onderzoeken en op te lossen, dit is wat bedoeld wordt. Ze nodigen je uit, ze beginnen met deze zinnen die je tegen ons hebt geschreven in cyberspace en we zijn niet blij, en ten slotte, neem je auto en vertrek. Het is al het respect en de klantgerichtheid die je niet eens kon verwachten. Ik denk dat ik voor altijd afscheid moet nemen van Hyundai. and this was my review : As a foreigner, I have been living in the Netherlands for 9 months, and out of these 9 months, I have given my car to Herwers Appledoorn for diagnosis and repair for two months. But during these two months, not only repair, but also no troubleshooting. With the good history of Hyundai in Iran, I like this brand very much and I bought a Hyundai when I came to the Netherlands. To repair the car, I decided to take it to the official representative of this company. But now everyone says that maybe it would have been better if you didn't do it. It has been there for two months. I call daily, but I don't get a clear and appropriate answer. They say a rouge is busy. One day they say we are working on the problem. One day no one is willing to answer. Meanwhile, for a simple troubleshooting, they sent me a 50 euro invoice by email and I paid it. But they continued to ask whether I have deposited the money or not. But for the two months...

Mahmoud Alchehabi

De service is echt slecht. Ik heb de afgelopen 2 jaar gebruikgemaakt van hun diensten en binnen deze 2 jaar had ik twee keer hulp nodig. Elk jaar laat ik het onderhoud bij hen doen en daarom kom ik in aanmerking voor pechhulp onderweg. Maar de eerste keer dat ik een lek in de benzinetank had, vertelden ze me dat ik geen aanspraak kon maken op deze service. De laatste keer had ik ook een probleem waarbij mijn auto niet wilde starten en ik onderweg was. Ze dwongen me om naar de werkplaats te komen, hoewel ik maar een paar kilometers aan lading over had en nauwelijks daar kon komen. En daarna vertelden ze me dat ik moest betalen, omdat mijn auto in het verleden geregistreerd stond als een taxi. Terwijl mijn auto helemaal niet als een taxi is geregistreerd. De reden waarom ze dat zeiden, was omdat ze zagen dat ik buitenlands ben en mogelijk niet alle regels in Nederland ken. Ik heb contact met hen opgenomen en bewijs geleverd dat mijn auto niet als een taxi geregistreerd staat, maar ze reageren niet op mijn e-mails. Wees alsjeblieft voorzichtig en neem hun service niet voor lief, want wanneer je hulp nodig hebt, helpen ze je nooit en moet je ook nog betalen.

Carel

Snelle vriendelijke hulp en men geeft hulp persoonlijk

Ab Bouw

Wij hebben Levi de Graaf als verkoper gehad, wij vonden hem als persoon: - professioneel - prettig in omgang, geen "gladde verkoper" - luistert goed en weet snel wat de klant wil - laagdrempelig - communicatief goed, zowel verbaal als per mail - geduldig Al met al een plezierig om bij hem een auto te kopen

Eric

Goede service bij reparatie auto. Vriendelijke medewerkers, ontspannen Achterhoeks sfeertje en hoge kwaliteit bij onderhoud van mijn auto. Zeer tevreden klant.

Wendy

Bij aankoop van onze auto werden wij geholpen door Levi de Graaf Een zeer enthousiaste spontane man die alle tijd neemt om met je mee te denken. Hij geeft duidelijke en volledige informatie, geeft eerlijk advies en komt zijn afspraken na. Hij geeft je de ruimte om vragen te stellen en de ruimte om tot een goed besluit te komen.

Ferry

Herwers in Neede een dealer waar je als klant gewaardeerd wordt en waar ze de tijd voor je nemen. Nieuwe Renault Clio aangekocht tot in de puntjes netjes afgehandeld, zelf de auto thuis afgeleverd super service meer kan ik niet zeggen.