Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Bij House of Cars, de Ford specialist, bent u in vertrouwde handen. Dankzij jarenlange ervaring in de autobranche hebben wij oog ontwikkelt voor het belang van u als klant, en dat is te merken! Uw contactpersoon Danny Hendrikx was ruim 10 jaar actief in de autobranche. Hij is begonnen als junior verkoper bij een Volkswagen / Audi dealer en groeide al snel binnen de organisatie. Danny staat bekend als iemand die altijd het belang van zijn klanten op de eerste plaats weet te zetten. Dit kan door een scherpe deal te sluiten, maar ook door goed te luisteren naar specifieke wensen van zijn klant. Klanten komen graag bij hem terug, zoals het hoort vinden wij. Iedere auto uit ons aanbod heeft een uitgebreide technische keuring ondergaan. Dankzij onze kleinschaligheid en focus op kostenbesparing zijn we in staat om u altijd de beste en scherpste prijzen aan te kunnen bieden. Ford heeft zich jarenlang bewezen als uiterst betrouwbaar en degelijk product. Dankzij een sportieve en moderne uitstraling zijn wij trots ambassadeur van het merk en kunnen we ons vinden bij de kwaliteit en de hoge restwaarde van zowel de Ford Ka als de Ford Fiesta.

Reviews

Niels

House of Cars kan ik zeker aanbevelen, ik heb expres even gewacht met het schrijven van een review omdat er bij de aanschaf van de auto wat mis was met de bandenspanning sensor. Danny heeft echter het probleem netjes en kosteloos opgelost. Ook de informatie verstrekking verliep soepel en is prima bevallen. Mijn auto rijd super en ziet er als nieuw uit, ik moet zeggen dat eigenlijk alle auto\'s die in de garage staan er goed uitzien dus ook voor toekomstige kopers. Hier zit je goed!

18.04.2019

henk

klant vriendelijk en meedenkend

16.04.2019

Patrick

Superblij met onze nieuwe ford fiesta st line 😀😀 Keuze uit 2 auto\'s en toch voor onze droom gegaan. Goed geholpen en een mooie deal gemaakt. @Danny super bedankt!! En ook voor je extra stukje service!

16.04.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Fiat
Ford
Volkswagen

Wij bieden

Inkoop

Contact

House of Cars

Danny Hendrikx

Openingstijden

Uitsluitend geopend op afspraak.

Ma – Za
08:0020:00Uur
Zo
08:0020:00Uur
Toon minder openingstijden

Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie