Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Bij House of Cars, de Ford specialist, bent u in vertrouwde handen. Dankzij jarenlange ervaring in de autobranche hebben wij oog ontwikkelt voor het belang van u als klant, en dat is te merken! Uw contactpersoon Danny Hendrikx was ruim 10 jaar actief in de autobranche. Hij is begonnen als junior verkoper bij een Volkswagen / Audi dealer en groeide al snel binnen de organisatie. Danny staat bekend als iemand die altijd het belang van zijn klanten op de eerste plaats weet te zetten. Dit kan door een scherpe deal te sluiten, maar ook door goed te luisteren naar specifieke wensen van zijn klant. Klanten komen graag bij hem terug, zoals het hoort vinden wij. Iedere auto uit ons aanbod heeft een uitgebreide technische keuring ondergaan. Dankzij onze kleinschaligheid en focus op kostenbesparing zijn we in staat om u altijd de beste en scherpste prijzen aan te kunnen bieden. Ford heeft zich jarenlang bewezen als uiterst betrouwbaar en degelijk product. Dankzij een sportieve en moderne uitstraling zijn wij trots ambassadeur van het merk en kunnen we ons vinden bij de kwaliteit en de hoge restwaarde van zowel de Ford Ka als de Ford Fiesta.

Reviews

Veronique

Scherpe prijzen en goed mee - denkend!

21.06.2019

Johan

Gisteren onze tweede auto alweer gekocht bij House of Cars ,de eerste was een prachtige scherp geprijsde fort fiesta ecoboost ,we werden heel vriendelijk geholpen door Danny de eigenaar van House of Cars ,met wat onderhandeling heel blij met de prijs,dus zodoende gisteren naar een inruiler (Suzuki) gaan kijken en ook daar gelijk een goede deal gesloten en weer zeer gastvrij ontvangen,door Danny de netheid (alles staat heel netjes en overzichtelijk geparkeerd )in de zaak en deskundigheid van Danny en Koen ,voelen we ons er op ons gemak,ook zeker niet het gevoel wat je op andere adressen ooit hebt,dat ze perce proberen een auto te verkopen.dus al met al een Topadres voor een mooie occasion.

09.06.2019

Axel

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe auto. Bij veel merken gekeken en uiteindelijk uitgekomen bij House Of Cars. Vanaf het eerste moment super opgevangen. Na de ford ST-3 bekeken te hebben meteen een proefritje gemaakt. Die beviel zo goed dat ik de auto heb gekocht en 2 dagen later heb opgehaald. Top garage!

17.05.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Fiat
Ford
Volkswagen

Wij bieden

Inkoop

Contact

House of Cars

Danny Hendrikx

Openingstijden

Uitsluitend geopend op afspraak.

Ma – Za
08:0020:00Uur
Zo
08:0020:00Uur
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie