iLectric Cars

De Steiger 128 (op afspraak), 1351 AL ALMERE

Openingstijden

257 beoordelingen

4,8

257 Reviews

Roel

Het is zeer prettig zaken doen met Maarten van LeaseBijtellingVriendelijk. Geen poespas maar gewoon direct een eerlijke inruilprijs voor mijn oude elektrische auto en daarom ook bij hun mijn nieuwe Tesla Model 3 Performance gekocht. Kleine onderneming straat vakmanschap uit en kwaliteit, ze weten waar ze het over hebben en denken mee in oplossingen. Auto werd in perfect staat opgeleverd tot en met nieuw oplaadkabels erbij. Ze zijn echt meer dan een elektro autohandelaar Kortom 100% aanrader en een heel mooi business concept!

Isaac

Circa een half jaar geleden mijn Tesla hier gekocht. Ben nog steeds ontzettend tevreden over de auto en de ontvangen service. Ik was nog niet zo bekend in de wereld van het elektrisch rijden dus heb mij uitgebreid laten informeren door Maarten. Een echte vakman, die weet waar hij over praat. Dankzij zijn professionele advies gekozen voor de model 3 longrange. Ik kan deze auto iedereen aanbevelen. Nooit eerder zo veel auto ontvangen voor het budget. Achteraf nog contact opgenomen omdat ik dacht dat de kofferbaksluiting wat kuren vertoonde. Dit werd meteen opgepakt en zonder enig bezwaar direct onder garantie gemaakt. Zulke goede service is echt uniek. Kom hier zeker terug voor mijn volgende!!

Klaas

Recent en mooie Tesla Y gekocht bij Leasebijtellingvriendelijk.. Auto zag er bij aflevering perfect uit en rijdt voortreffelijk. Prettige manier van zaken doen bij dit bedrijf. Geen flauwekul of opdringerige gladde verkopers, maar mensen met passie voor het merk. Geen gelikte showroom. Gewoon helder en duidelijk. Afspraken zijn keurig nagekomen en vragen achteraf worden snel beantwoord. Kortom : zo kan het ook !

Roberto

We hebben kortgeleden een Tesla Y gekocht. We zijn uitermate tevreden met de gedane zaken vooral met Maarten, maar ook met zijdelings Martin en hun enthousiasme over de Tesla Y. De snelheid en kundigheid waarmee alles geregeld werd met de aankoop. Nadat alles wederzijds goed werd bevonden werd de auto bij ons gebracht door Freek die ook e.e.a. met veel know how dit met ons deelde.

Tjerry

Eind december 2023 een proefrit wezen maken in een BMW 330e. Ik had ooit in het verleden eens een proefrit gedaan, maar dit was waanzinnig. Na een goede uitleg van Maarten, rijden. Subliem! Begin 2024 deze prachtige BMW330e bij Squab Automotive gekocht. Precies met alle denkbare opties die ik zocht. Na het ophalen van de auto bleek de auto meteen onderhoud (vervangen remolie) nodig te hebben. Na een telefoontje was alles geregeld. Ik kom een afspraak maken met de plaatselijke BMW dealer en Squab Automotive zou de rekening betalen. Na een paar weken heeft de auto de service beurt gehad en meteen is de rekening door hun betaald. Wat een super goede service. Maarten dank je wel en we zullen jullie aanbevelen!

Pieter

Samenvatting van koopproces: - uitgebreide en eerlijke telefonische uitleg, Maarten nam alle tijd - bezichtiging en proefrit: alle tijd voor vragen, uitleg en tips - ruim assortiment, en alles is mogelijk qua andere velgen, en wrapping en tuning weten ze goed adres voor - Veel kennis en denken goed met je mee als klant - weten wie je bent als je belt, persoonlijke aandacht - Model S gekocht, thuisbezorgd, en ook daar weer alle tijd voor uitleg en instelling. Evenals de uitleg achteraf aan de telefoon... hoe zat dat ook alweer ;) - Zou er zo weer naartoe gaan bij volgende aanschaf Maarten, dank voor je hulp, tips, en fantastische aankoopervaring.

Andre

Pluspunten: auto rijdt prima en ziet er keurig uit, bedrijf staat je altijd te woord, geen poespas en niet opdringerig. Minpunten: kwaliteit van de accu is 85% en derhalve niet zo best. Accu Wordt in de garantie vervangen bij 70% of volledig defect. Tweede heikelpunt is het bereik. Fluctueert enorm en alles is van invloed op je bereik (snap ik allemaal), maar het komt voor dat ik niet of nauwelijks de 200km red op een volle accu. Gaat hier wel om een model 3 zonder warmtepomp. Voor mijn problemen ben ik doorverwezen naar tesla. Daar ben ik niet zo over te spreken, hun conclusie is valt binnen de marge, is allemaal prima. Gisteren nog even contact gehad omdat de auto aangaf 13% accu kwijt te zijn geraakt in 36 uur tijdens parkeren. Reactie tesla; we zien niet direct iets wat duidt op overmatig gebruik. Maak maar een ticket aan, nou ja ga ik dan maar weer doen. Nou ja zeg het maar. Vind het jammer dat ik constant dit getouwtrek heb. Vind LeaseBijtellingVriendelijk overigens nog steeds een fijn bedrijf. Zou ik ooit weer een tesla kopen dan zou ik nog wel voor hun kiezen. Over tesla ben ik momenteel echt een stuk minder te spreken. Edit: cijfer aangepast. Ik schreef de review als 1 pakketje. Ik vind LeaseBijtellingVriendelijk een goed bedrijf.

Coen

Recent een Tesla Model X gekocht. Wat een fijn bedrijf! Heel duidelijke communicatie en goede service voor, tijdens en na de aankoop. Vakinhoudelijk heel sterk, ze kennen de Tesla van binnen en van buiten en hebben waardevolle tips voor de berijder.

Frank

Fijne koopervaring. Kom direct een mooie model S mee naar huis nemen. We werden ook direct geholpen met het afsluiten van een verzekering. Top geregeld.

Maurits

Vorig jaar december heb ik mijn Tesla model S gekocht bij Martijn. Tot de dag van vandaag erg veel plezier van. Echter problemen gekregen met mijn MCU. Deze bleek aan vervangen toe wat behoorlijk prijzig was. Na contact met leasebijtellingvriendelijk bleek dat Martijn bereid was de MCU vervanging te betalen, wat tevens een upgrade naar de MCU2 is. Dit is service wat je niet vaak meer ziet! 10/10!