Bekijk nu uw favorieten.

810 beoordelingen

4,5

810 Reviews

Mark

Afgelopen periode heb ik mijn Saab 9-3 Cabrio laten repareren/onderhouden. Vooraf hebben zij een check gedaan op wat er allemaal gedaan kon worden, met een overzicht wat nodig was en wat vooral nice-to-have was. Duidelijk met wat hoeveel zou kosten. Na afloop ook keurig toelichting gekregen over wat gedaan was, maar ook de dure vervangingen laten zien en waarom dit nodig was. Kortom, fijne service en transparant in waar je ze voor betaald.

M.H.Scheel

Zie boven

Frits

Altijd service-gericht, efficiënt, en klant-vriendelijk. Bovendien heel redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Hans

Betrouwbaar en goed georganiseerd met Saab dedkundigheid.

Thijs

zeer klant- en oplossingsgericht.

Alex

Prima

Leonie G.L.van bladel

Prettig zowel via de telefoon als wel door de ontvangst bij de receptie. Prettig omdat er kon worden gewacht op het wisselen van de zomerbanden, een APK-beurt, en klein onderhoud. Na enkele keren vanwege de verplaatsing van de behandelende garages naar de regio Amersfoort, te zijn gedwongen van garage te wisselen, heb ik eindelijk weer de indruk goed terecht te zijn gekomen bij J & B auto's. De sympathieke en doelgerichte benadering door de medewerkers versterken het gevoel dat ik met mijn oude Saab goed onderdak heb gevonden.

Tom

Eerlijk advies wbt oude Saab.

Chris Stuurman

De werkplaats van J&B Auto's helpt mij bij het in bedrijf houden van een al wat oudere auto. Regelmatig onderhoud en soms vervanging van onderdelen. Ik vind de service plezierig en heb vertrouwen in de techniek. De prijs/kwaliteitverhouding kan ik niet beoordelen, daarvoor ontbreekt mij de deskundigheid.

Maeke

Zoals hier boven beschreven