Bekijk nu uw favorieten.

800 beoordelingen

4,5

800 Reviews

Liesbeth

Prettige garage, goede service. Staan altijd klaar.

Marielle

Zeer klantgericht autobedrijf! Aanrader in Bussum en omstreken.

François

Zoals je graag geholpen zou worden, gebeurt gewoon bij J & B.

Marion

Vakkundig en redelijk in prijs

Andre

Meerdere Saabs hier in onderhoud gehad, zeer tevreden. Altijd prettig geholpen; duidelijkheid over werkzaamheden en prijs vooraf. Geven ook goed advies en denken mee.

G Mould

uitstekend

Diana

J&B auto’s is een garagebedrijf naar mijn hart: deskundigheid, betrouwbaarheid, professionaliteit, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht zijn volop aanwezig in de manier waarop met de klanten en hun auto’s wordt omgegaan. Ik heb de indruk dat de prijs/kwaliteit verhouding heel goed is, ik heb echter niet vergelen omdat ik erg tevreden ben.

garbrand wiersema

elke auto-beurt overtreft de vorige en dat was een beurt op school nooit

madeleine wolff

Al jarenlang klant en altijd prima geholpen

Boris

In onze zoektocht naar een nieuwe auto kwamen we toevallig terecht bij J&B. We zaten met onze handen in het haar, omdat we binnen enkele dagen een nieuwe auto moesten hebben die geschikt was om een 1700kg caravan te kunnen trekken. Dit leek en bijna onmogelijke opgave gezien de tijdsdruk, de eisen en het gebrek aan ervaring van onze zijde. Michel is er meteen voor ons ingedoken. Het is fantastisch opgelost. We hebben een hele goede auto kunnen kopen en ook nog onze bestaande kunnen inruilen. De auto voldoet aan al onze wensen. Met een heel tevreden gevoel kijken we terug op deze ervaring. Onlangs een APK laten uitvoeren en wederom prima geholpen. We reizen over de wereld, maar dit is onze vaste stek!