title
title

Jager Motoren B.V.

Buitenvaart 1214, 7905 SG HOOGEVEEN

Openingstijden

Over ons

Jager Motoren is al vele jaren dé motorzaak met de mooiste en grootste selectie aan gebruikte motoren. Ruim 2500m2 met de beste occasions voor de beste prijs. Er staat altijd wel iets voor u bij en over de prijs worden we het altijd eens. Ziet u een occasion die u aanstaat wees er dan wel snel bij, want bij Jager Motoren vliegen de motoren de deur uit.

Reviews

Herman

Goede service inruil andere motor ook heel redelijk. Perfect afgeleverd met garantie zal zeker dit bedrijf aanraden. Mocht ik weer iets anders willen zal ik zeker weer bij verkoper Patrick aankloppen heel goed geholpen.

Wim

Via Whatsapp contact gezocht ivm interesse in een motor en snel een afspraak kunnen maken om te kijken en een proefrit te maken! Geholpen door Patrick die ondanks de drukte in de zaak alle tijd voor me nam om vragen te beantwoorden en na de positieve proefrit de aankoop in orde te maken. Als ik dan een puntje van kritiek moet noemen zou dat over het op de hoogte houden van de levering zijn. Natuurlijk kon ik niet wachten en heb ik zelf een paar keer contact opgenomen. Alle keren ben ik netjes te woord gestaan. Dank Jager Motoren voor de prettige samenwerking!

Heribert Ingo

Mijn ervaring met Jager motoren is buitengewoon positief en met name met Patrick die me heeft geholpen en alles in het werk stelde om me zo goed mogelijk te helpen. Hij heeft er ook voor gezorgd dat ik de Triumph speed triple kon aanschaffen en ik was 1e keus en had eerlijk gezegd dat er ook andere gegadigden waren en had ook kunnen denken wie het eerst komt kan hem kopen maar vroeg het eerst aan mij of ik de Triumph wilde hebben. Eerlijk en objectief en verstand van zaken en erg belangrijk ondanks het zakelijk karakter als mens super vriendelijk. Kan ook samengaan! Klasse.

Toon alle reviews

Contact

Jager Motoren B.V.

A. Jager

Openingstijden

Afdeling Verkoop

Ma
Gesloten
Di
09:0017:30Uur
Wo
09:0017:30Uur
Do
09:0017:30Uur
Vr
09:0017:30Uur
Za
09:0017:30Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder