Bekijk nu uw favorieten.

532 beoordelingen

4,0

532 Reviews

Peter

Vriendelijke verkopers!

Peter

Vorig jaar ging het niet zo geweldig Motor gekocht aangegeven dat hij een verkeerd geluid had dat werd niet gehoord Bij thuiskomst was de dinamo kapot Heb deze keer een betere ervaring.

Ed

Ze geven een eerlijk oordeel over je in te ruilen motor, en vragen een reele prijs voor hun occasions

Marcel van Golen

Ik ben er tevreden over Jager motoren omdat het een eerlijk bedrijf is en goede service verleent. Mijn bij Jager Motoren gekochte MV Augusta wilde ineens niet meer starten, na overleg mocht ik hem op hun kosten laten maken bij een specialist van Italiaanse motoren bij ons in de buurt. Achteraf was het slechts een probleempje met de accu maar toch. Ze hebben mij zonder gedoe een meer dan goede service geboden. Als klant was ik maar wat blij dat ik terug kon vallen op de dealer.

John

Een nette en vlotte service. Mijn oude motor ingeruild via foto's en mondelinge beschrijving. Nette prijs en ook de aanbetaling zeer redelijk. Bij het ophalen, een lekkere bakkie koffie en ook gastvrije ontvangst. Ook het nabezorgen van mijn helm, zeer netjes geregeld. Kan niets anders zeggen dat bij een eventuele andere motor, ik eerst bij Arjan Jager Motoren ga kijken. Succes verder ook in deze moeilijke periode. John.

Michel

Met Hugo gesproken zeer snel geregeld Goeie kerel fijn om zaken mee te doen.

Jeffrey van Esch

Goede en eerlijke verkoop. Moeite waard om van ver te komen.

Marcel

Motor vandaag opgehaald. Was zelfs een dagje eerder klaar...top service en alles uitgevoerd volgens afspraak! Dankjewel Marcel.

Henk Bosma

Een leuke koopervaring ,goede service en TOP motor kunnen aanschaffen bij Jager dankzij Marcel .Bedankt kerel en tot ziens.

Roberto

inmiddels mijn tweede motor hier gekocht En zeer revreden over de manier waarop Top