Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Jager Motoren B.V.

Buitenvaart 1214, 7905 SG HOOGEVEEN

Openingstijden

566 beoordelingen

4,0

566 Reviews

Olivier

Goed en snel geholpen. Na aanschaffing bleek de accu niet goed meer te zijn. Gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen.

Ewald Jansen

Mooie Ducati Multistrada 1200 aangekocht. Er zat een foutmelding in het veersysteem. Gezien mijn woonplaats (regio Zwolle) mocht ik de motor voor reparatie aanbieden bij een motorzaak in Zwolle. Probleem vakkundig opgelost en rekening bij Jager Motoren ingediend. Goeie oplossing scheelde mij een hoop heen en weer rijden! Goed meegedacht, dank hiervoor.

Carlo van der Wiel

Mijn K1200GT ingeruild voor een K1300R. Meerdere proefritten gemaakt en alles was geen probleem. Goede deal gemaakt. Na de winterstop een grote beurt en dan weer opnieuw garantie afgesproken. Dat geeft vertrouwen. Groet, Carlo

Levon Scheijbeler

Prettige ervaring, motor ingeruild en een motor gekocht voor een goede prijs

Ollie

Mijn motor aan De Jager verkocht voor een prima prijs. Meteen een aanbetaling gekregen en een paar dagen later is de motor opgehaald en stond het resterende geld meteen op mijn rekening. Prima zaken gedaan met deze heren!

Frans

Een geweldige Harley-Davidson Electra Glide Limited 2016 kunnen aanschaffen,goede inruil kunnen realiseren met verkoper Marcel,is een man van zijn woord,kan luisteren en is eerlijk,ook de service is goed. Jager-motoren is zeker aan te bevelen.

René

Een BMW 800GS gekocht bij Jager Motoren en helaas binnen de garantietermijn een probleempje met de handvat verwarming. Ik woon in de omgeving van Rotterdam en daarom kon ik van Jager Motoren op hun kosten de reparatie elders laten uitvoeren. Een top service!!

Marcel

Heldere eerlijke nuchtere benadering, afspraak is afspraak. Goede prijs voor mijn inruilmotor gekregen op aangeschafte HD. Ritje naar Hoogeveen is het zeker waard geweest....

jan . Stokking

hd verkocht, triumph r3 rocket gekocht, met 20 min alles rond,, .trekken de motor uit de zaak, ga maar effe ryden, niks geen gelul. kom er zo weer.

Henk Seinen

Was op zoek naar een bmw s1000xr met weinig km in tripple Black of ocean blue ze hebben deze voor mij opgezocht in Duitsland en voor een mij passende prijs opgehaald alles precies zoals gewenst helemaal top Gr Henk Seinen Hengelo