Bekijk nu uw favorieten.

537 beoordelingen

4,0

537 Reviews

Minette

Goed geholpen bij de aanschaf van mijn eerste motor. Alles werd netjes en duidelijk uitgelegd qua aankoop en het personeel was deskundig en klantvriendelijk. Top service bij Jager Motoren!

Rense

In goed overleg en met goede afspraken!

Ruben

Prettig dat de verkoper door had dat 'verkooppraatjes' aan mij niet besteed zijn, omdat ik al wist wat ik wilde. En dat hij (Marcel) begreep dat 'amicaal' voor mij een prettige manier van converseren is. En dat hij zelf voorstelde om de garantie uit te breiden naar 2.000 km, i.p.v. 'alleen maar' 3 maanden. Want ik kocht mijn motor vlak voor de winter en dan rijd ik amper.

Marcel

De eerste contacten zijn als goed ervaren, pas als het erop aankomt geven ze niet thuis. Marcel had ons gegarandeerd dat hij zou bellen of mailen. Tot op heden, intussen 3 weken later, nog niets gehoord. Nooit meer weer!

Lisa

Ik zou jager motoren zeker niet aanbevelen. Ik kocht in mei dit jaar een Honda cbr600F. In totaal heb ik de motor 4 maanden in "bezit" gehad waarvan ik er maar +/- 1 maand mee heb kunnen "rijden". De motor had vele elektrische problemen die varieerden van : - Een defecte voorlamp stadslicht en groot licht(nooit kunnen repareren na 4x proberen) - Een nieuwe accu die leeg liep. - Motor die uitviel op de snelweg tijdens rijden met een flikkerend dashboard (zeer gevaarlijk). - Licht zekeringen die eruit knalden en daarbij kortsluiting veroorzaakten. - Hoofdzekering die eruit knalde. - Handvat verwarming wat op het voorlicht aangesloten was. Bij ieder probleem heb ik telefonisch contact gezocht wat elke keer erg moeizaam verliep en een strijd was met denigrerende toon en opmerkingen. Elke keer (4+ keren) was de motor 3+ weken in hun bezit en bij elke update die ik vroeg na 2 weken hoorde ik "we zijn er nog niet aan toe gekomen". "We zijn ook maar mensen en geen machines." Ik kon dus niet verwachten van een garage dat zij een probleem konden constateren en verhelpen van een aankoop van 4400 euro binnen een redelijke tijd. Het probleem van het licht werd elke keer afgeschreven als iets kleins wat zo verholpen zou zijn. Na 4 maanden is dit nog niet gelukt. Ik kreeg na veel vragen wel een leen motor ter beschikking. Deze was ook vaak ter beschikking omdat ik hem 2 dagen ervoor had afgeleverd en dus weer kon ophalen. Jager kwam zelf niet met oplossingen, deze stelde ik voor. Uiteindelijk waren we er beide klaar mee. Ik heb door deze ervaring geen vertrouwen meer in deze dealer en een stuk minder in motoren, gezien ik 5x heb stilgestaan (aan de kant van de (snel)weg of thuis) en elke keer mijn licht kapot was waardoor ik een boete riskeerde. Uiteindelijk hebben we de koop ontbonden, waarmee ik enorm blij mee ben. Jager heeft elke keer (op hun manier) de motor geprobeerd te "repareren", maar tevergeefs.

Peter

Vriendelijke verkopers!

Peter

Vorig jaar ging het niet zo geweldig Motor gekocht aangegeven dat hij een verkeerd geluid had dat werd niet gehoord Bij thuiskomst was de dinamo kapot Heb deze keer een betere ervaring.

Ed

Ze geven een eerlijk oordeel over je in te ruilen motor, en vragen een reele prijs voor hun occasions

Marcel van Golen

Ik ben er tevreden over Jager motoren omdat het een eerlijk bedrijf is en goede service verleent. Mijn bij Jager Motoren gekochte MV Augusta wilde ineens niet meer starten, na overleg mocht ik hem op hun kosten laten maken bij een specialist van Italiaanse motoren bij ons in de buurt. Achteraf was het slechts een probleempje met de accu maar toch. Ze hebben mij zonder gedoe een meer dan goede service geboden. Als klant was ik maar wat blij dat ik terug kon vallen op de dealer.

John

Een nette en vlotte service. Mijn oude motor ingeruild via foto's en mondelinge beschrijving. Nette prijs en ook de aanbetaling zeer redelijk. Bij het ophalen, een lekkere bakkie koffie en ook gastvrije ontvangst. Ook het nabezorgen van mijn helm, zeer netjes geregeld. Kan niets anders zeggen dat bij een eventuele andere motor, ik eerst bij Arjan Jager Motoren ga kijken. Succes verder ook in deze moeilijke periode. John.