Jager Motoren B.V.

Buitenvaart 1214, 7905 SG HOOGEVEEN

Openingstijden

613 beoordelingen

4,0

613 Reviews

Herman

Goede service inruil andere motor ook heel redelijk. Perfect afgeleverd met garantie zal zeker dit bedrijf aanraden. Mocht ik weer iets anders willen zal ik zeker weer bij verkoper Patrick aankloppen heel goed geholpen.

Wim

Via Whatsapp contact gezocht ivm interesse in een motor en snel een afspraak kunnen maken om te kijken en een proefrit te maken! Geholpen door Patrick die ondanks de drukte in de zaak alle tijd voor me nam om vragen te beantwoorden en na de positieve proefrit de aankoop in orde te maken. Als ik dan een puntje van kritiek moet noemen zou dat over het op de hoogte houden van de levering zijn. Natuurlijk kon ik niet wachten en heb ik zelf een paar keer contact opgenomen. Alle keren ben ik netjes te woord gestaan. Dank Jager Motoren voor de prettige samenwerking!

Heribert Ingo

Mijn ervaring met Jager motoren is buitengewoon positief en met name met Patrick die me heeft geholpen en alles in het werk stelde om me zo goed mogelijk te helpen. Hij heeft er ook voor gezorgd dat ik de Triumph speed triple kon aanschaffen en ik was 1e keus en had eerlijk gezegd dat er ook andere gegadigden waren en had ook kunnen denken wie het eerst komt kan hem kopen maar vroeg het eerst aan mij of ik de Triumph wilde hebben. Eerlijk en objectief en verstand van zaken en erg belangrijk ondanks het zakelijk karakter als mens super vriendelijk. Kan ook samengaan! Klasse.

Sander

Top geholpen door Patrick, kwam voor een motor welke achteraf niet bij mij paste. Door het ongedwongen contact twee weken later alsnog een andere motor gekocht.

gerard Louwes

Denken in oplossingen.

Henk

Aanschaf andere motor

Eric

Ik heb mijn iconische oude groene VW Polo uit 1999 met pijn in het hart ingeruild voor een mooie bruine VW Polo uit 2012. Contact, deal en service verliepen soepel en prettig en ervan uitgaande dat de auto vrolijk door blijft karren zoals ie doet geef ik Jager vier-en-een-halve ster. Er moet altijd iets overblijven voor verbetering. Achteraf hoorde ik van moeders in Hardenberg dat de groene Polo ook uit Hoogeveen kwam. Leuk gegeven. Eric Veltink, Arnhem

Richard

Ducati 1260S gekocht afgeleverd op de juiste dag conform afspraak. Marcel doet zijn uiterste best en komt met goede ideeen. Gemonteerde TOMTOM laadt niet goed op, maar Appie had na extra massa draad gemonteerd te hebben euvel snel opgelost. Even ketting insmeren als je voor bakkie koffie komt zijn ze ook niet te beroerd voor. Tot dusver positief.

Marcel

Mooie Triumph explorer 1200 2012 gekocht. Banden waren niet goed en remmen liepen aan . Snel en Goed opgelost door Marcel .

Max

Bij binnenkomst werd ik vrijwel direct geholpen. De motor die ik op het oog had werd uit de rij met motoren gehaald, zodat ik hem beter kon bekijken. Vervolgens kon ik ook gelijk een proefrit maken, dit alles zonder vooraf een afspraak te hebben genaakt. Na de proefrit hebben we alles in orde gemaakt voor de koop, waarbij ik goed geholpen werd met alles invullen. Ook kon ik na een korte onderhouds beurt de motor gelijk mee nemen en rij ik nu rond op een Suzuki GSX 650F uit 2016.