James Autoservice Mijdrecht

252 beoordelingen

Oosterlandweg 22a-24, 3641 PW MIJDRECHT

Openingstijden

252 beoordelingen

4,6

252 Reviews

Willem

Andere auto gekocht en de oude ingeruild. Heldere communicatie en geen poespas, open en eerlijk over alles. Helemaal top geregeld en prima service.

Rene Borst

De auto volgens afspraak opgehaald. Er is veel zorg besteed aan de "nieuwe" auto. Technisch volledig nagekeken. Prima aflevering en nazorg.

Rowan

Een top bedrijf! Onze twee auto's zijn reeds in onderhoud bij James. Het fijne is dat ze je bellen voordat de kosten worden gemaakt en niet erna. Na advies kan je dan bepalen wat je wel of niet laat doen. Onlangs nog in contact geweest met Paul en Rudo. Wat een fijne verkopers. Niet opdringerig, maar meedenkend en menselijk. Ik ben blij dat ik mijn zoektocht op internet heb gestaakt en naar hen ben geweest voor het aanschaffen van een nieuwe auto: de Skoda Octavia. Na een proefrit overgegaan tot koop en alles werd in de puntjes verzorgd door de heren. Wat een top service! Dank!

Marion

Door een fijne verkoper zijn wij aan onze heerlijke Opel Astra geholpen! Elke dag weer een hoop rijplezier ervan!

Jan-Willem Schaafsma

Gerwin is een prettige, niet opdringerige verkoper, realistisch, eerlijk en vriendelijk. Voor ons een grote uitgave, maar heb niet het gevoel bedonderd te zijn, we zijn erg blij met onze auto.

Joost

Snel geholpen en eerlijke service

Michel Blok

Goed ontvangen en geholpen. Eerlijke verkoper,met verstand van zaken. Wat resulteerde in een goede aankoop van een auto.

Karin

Het was een prettige ervaring. Geen overdreven verkoop praatjes gewoon duidelijk en behulpzaam. Fijne hulp als je geen auto kenner bent. Ik heb met vertrouwen en garantie een fijne auto gekocht en mijn oude ingeruild.

Daan

Kom al een aantal jaren bij James Mijdrecht, uitstekende ervaring met het onderhoud van mijn vorige auto. En nu een volgende auto bij James aangeschaft. Gaan we weer een paar jaar van genieten

Norma

Daar auto gekocht met cruisecontrol. Maar het bleek er niet op te zitten. Afspraak gemaakt, ze hebben het er op gezet. Ik hoefde zelfs de leenauto niet te betalen.